Pozisyon veya İlan Adı
Esenboğa
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
29 Ocak 2026
13
4
0
Meslek
Yer Hizmetleri
Cennet vatanımızın başkenti olan güzel ankaramızda neden hiç iş ilanı yayınlanmıyo sebebini bilen var mı??? Malatya erzurum ığdırda bile defalarca iş ilanı açılırken neden asla ankarada olmuyo departman fark etmeksizin yhm harekat ramp hiçbiri açılmıyo yani normal mi bu sizce

Cennet vatanımızın başkenti olan güzel ankaramızda neden hiç iş ilanı yayınlanmıyo sebebini bilen var mı??? Malatya erzurum ığdırda bile defalarca iş ilanı açılırken neden asla ankarada olmuyo departman fark etmeksizin yhm harekat ramp hiçbiri açılmıyo yani normal mi bu sizce
Ankaradan İstanbula başvuranlar arasından seçim yapıp işe alıyorlar o yüzden de ekstra bir ilan açma gereksinimi duymuyorlar. Kesin bilgi yorum yapmıyorum. Süreç bu şekilde işliyor

Abi sen yetkili birine benziyon bize bi el uzatsan be
Yetkili değilim ancak her alanda çalışan bir arkadaşım mutlaka var. Burda herkes umutsuz umutsuz konuşurken ben bir yerlerde alımların devam edeceğini söyledim ve öyle de oldu. Sana bir önerim olacak cv ni çok kuvvetli bir şekilde hazırla ve esenboğaya götürüp yer hizmetlerinin olduğu ofislere bırak. Hangi alanda çalışmak istiyor ve hangi alana uygunsan onu cv ön yazında belirt. Şimdiden başarılar

Yetkili değilim ancak her alanda çalışan bir arkadaşım mutlaka var. Burda herkes umutsuz umutsuz konuşurken ben bir yerlerde alımların devam edeceğini söyledim ve öyle de oldu. Sana bir önerim olacak cv ni çok kuvvetli bir şekilde hazırla ve esenboğaya götürüp yer hizmetlerinin olduğu ofislere bırak. Hangi alanda çalışmak istiyor ve hangi alana uygunsan onu cv ön yazında belirt. Şimdiden başarılar
İşe yarar mı geri dönüş yaparlar mı bazı şirketlere mail olarak cvmi atmıştım ama hiç geri dönen olmadı

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.