Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Kafka

Üye
7 Ara 2025
16
6
0
Meslek
Kabin
Merhabalar herkese, bugün mülakata girenler ve önümüzdeki günler mülakata girecek olan arkadaşlar, özellikle kurul mülakatında sorulan soruları bizlere aktarabilir mi acaba?

sorulari paylaşmak etik değil zaten mülakatınız bittiğinde bekleme salonundan hemen alıyorlar sizi. ama genel olarak kalip sorular ve zor müşteri üzerinden roleplay yapiliyor.

Neden etik değil anlamadım? Zaten birebir herkese aynı soruları sormazlar. Siz paylaşmak istemiyorsanız tabii ki hakkınız. Sadece mülakata girecek bir aday olarak aklımda bir fikir oluşması için sordum. Adayların kendi arasında bu tür şeyleri konuşmalarında ben bir sıkıntı göremedim.

• Like
Tepkiler: crew
Neden etik değil anlamadım? Zaten birebir herkese aynı soruları sormazlar. Siz paylaşmak istemiyorsanız tabii ki hakkınız. Sadece mülakata girecek bir aday olarak aklımda bir fikir oluşması için sordum. Adayların kendi arasında bu tür şeyleri konuşmalarında ben bir sıkıntı göremedim.
mülakatlardaki sorular gizli tutulur normalde ama forumu biraz gezerseniz ya da sabitlenen konulari okursaniz fazlasiyla fikriniz oluşur. onun dışında roleplay sorularini yapay zekalara sordurup çözümünü de isteyebilirisniz.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.