Pozisyon veya İlan Adı
Esb base tecrübesiz kabin memuru
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
4 Ara 2025
5
1
0
Meslek
Kabin
ön sağlık muayenesinde bazı ek tetkikler istenmişti .31 ocakta tüm tetkik sonuçlarını mail olarak ilettim henüz bir geri dönüş alamadım . Süreçle ilgili bilgi almak için ik ya mesaj attım tekrar tetkikleri mail olarak gönderin dediler . 1 hafta oldu hala bir geri dönüş yok . Sürecin bu kadar uzaması normal mi ?

Forumda ücreti daha yüksek görmüştüm 20000 civarı. Yani bahsettiğim sağlık raporu. Neden 14000 tuttu sizin acab

Forumda ücreti daha yüksek görmüştüm 20000 civarı. Yani bahsettiğim sağlık raporu. Neden 14000 tuttu sizin acaba
Benim yaptırdığım bu tetkikleri Ajet iş yeri hekimi ön sağlık muayenesinde istemişti . Shgm sağlık raporu değil. Eğer bu tetkiklerime olumlu dönüş alırsam o 20küsür binlik rapordan alacağım 🥺

• Like
Tepkiler: Lirjena
Devlet hastanesinde de mi ek tetkik ücretli? Ve ek tetkik alması uzun süren arkadaşlar eğitime geç kalmıyor mu mantıken?

ön sağlık muayenesinde bazı ek tetkikler istenmişti .31 ocakta tüm tetkik sonuçlarını mail olarak ilettim henüz bir geri dönüş alamadım . Süreçle ilgili bilgi almak için ik ya mesaj attım tekrar tetkikleri mail olarak gönderin dediler . 1 hafta oldu hala bir geri dönüş yok . Sürecin bu kadar uzaması normal mi ?
süreç tam olarak nasıl ilerliyor anlayamadım kuruldan sonra ön sağlık var sonra ek tetkik sonra rapor mu almamız gerekiyor

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.