Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
konaklama yerleriniz belli mi acaba , ve eğitim süresi ne kadar yazıyor bilgilendirir misiniz teşekkürlerr
şu anda sadece 12.02.2026 tarihinde işe giriş işlemlerinin başlayacağını ve sonrasındaki 1 ayda olacak şeyleri yazmışlar mailde. konum, gün ve saat bilgisinin ilgili birimlerce mail ile bildirileceğini söylemişler. konaklama hakkında bir bilgi yok maalesef henüz

Tebrik ediyorum muhtemelen bizimde eğitim sürecimiz şubat sonunda başlar. Bir sorum olcaktı
Sağlık raporlarını ne zaman teslim ettiniz ve teslim etmeden önce raporları pdf halini mail atmanız gerekiyor ya o maili attıktan sonra cevap aldınız mı acaba
çok teşekkür ederim. sağlık raporunu 9 ocakta teslim ettim. 16sına kadar da belgeleri yüklemem gerekiyordu. sonrasında hiçbir cevap/mail almadım bugüne kadar. sürecinizde başarılar 😊

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.