testi ne zaman tamamlamıştınızVar mı bir gelişmesi olan ?
testi ne zaman tamamlamıştınızVar mı bir gelişmesi olan ?
herhangi bir şekilde iletişime geçmiş miydiniz bugüne kadar eğer geçmediyseniz isterseniz geçin en azından size dönerlerse bilgi almış olursunuz bizimle de paylaşırsanız sevinirim neden dönmüyorlar anlamıyorum son aşamayı geçmişiz her şeyi halletmişiz.17 Şubat
Ben de 18 şubatta tamamladım. Bana da geri dönüş olmadı henüz.
Bir de siz Antalya'da mı ikamet ediyorsunuz başka bir şehirden mi geleceksiniz.
herhangi bir şekilde iletişime geçtiniz mi ya da dönüş aldınız mıBen de 18 şubatta tamamladım. Bana da geri dönüş olmadı henüz.
Hayır maalesef. Peki siz eğitim tarihi alan kişilerden süreç hakkında bilgi edinebilir misiniz? Eğitim boyunca konaklama sağlanıyor mu, eğitimler ne zamana kadar devam edecekmiş en azından bu gibi bilgileri öğrenirdikherhangi bir şekilde iletişime geçtiniz mi ya da dönüş aldınız mı
Var mı bir gelisme ?Hayır maalesef. Peki siz eğitim tarihi alan kişilerden süreç hakkında bilgi edinebilir misiniz? Eğitim boyunca konaklama sağlanıyor mu, eğitimler ne zamana kadar devam edecekmiş en azından bu gibi bilgileri öğrenirdik
Sizde var mı bir gelişme efendimtekrar aradım konuştum geri dönüşlerle ilgilenen bir kişi varmış sadece aradığınız zamanda adinizi soyadınızı vs iletiyor danışmada çalışan kişi dönerlerse dönüyorlar işte
Sizde var mı bir gelişme efendim
Bir gelişme yok olacağını da düşünmüyorum açıkçası kabul etmeyecekleri kişileri kuruldan geçirirler anlam veremedim.Egitim için mart sonu demişler olumlu dönüş alan kişilere.Sizde var mı bir gelişme efendim
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.