Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
siz İstanbul'da mı yaşıyorsunuz ve mülakatınız nasıl geçti ben destek personeli değil direkt entegrasyon teknisyenine başvurdum hiç Baykarda mülakata da girmedim süreçleri hiç bilmiyorum bilgi verebilir misiniz
siz İstanbul'da mı yaşıyorsunuz ve mülakatınız nasıl geçti ben destek personeli değil direkt entegrasyon teknisyenine başvurdum hiç Baykarda mülakata da girmedim süreçleri hiç bilmiyorum bilgi verebilir misiniz
Herkese merhabalar Baykarın Entegrasyon Destek Teknisyeni ilanından önce arandım sonra mülakata davet edildim (yüzyüze) beni neler bekliyor veya başka mülakat daveti alan arkadaşlar varmı şimdiden teşekür ederim
Aynı banada gelmedi salı günü aradılar telefonda en kısa sürede mailden yada siteden bilgilendirilecek siniz dedi ama hala haber yok genelde aradıktan 1 saat içinde geliyormuş
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.