Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu

fzy

Üye
6 Tem 2025
219
87
5
Meslek
Kabin
Merhabalar. Enabızdaki tanılarım aşağıdaki gibi ve en son giriş de 2023’te.

otitis eksterna (diğer)
otitis eksterna (tanımlanmamış)
otitis eksterna (tanımlanmamış, h60.9 / h61.2)
sıkışmış serumen
sıkışmış serumen (h61.2)
otitis media (tanımlanmamış)
tine corporis (h62.2)
dermatit (diğer, tanımlanmış)
akut lenfadenit (tanımlanmamış)
egzema herpetikum (h60)

Bir de yine KBB bölümünden “mantarlarda” diye bir tanı var.

Beyan formuna şu an bu hastalıklarım olmasa bile açıklamaya yazıp belirtmeli miyim? Yani yazmak mi lehime yazmamak mı kararsız kaldım.

Enabız geçmişinde olan her şeyi beyan formuna geçirmeli miyiz bu süreçte? Dürüst ve şeffaf olmak adına.

Bilgilendirirseniz çok sevinirim 🙏🏻

Merhabalar. Enabızdaki tanılarım aşağıdaki gibi ve en son giriş de 2023’te.

otitis eksterna (diğer)
otitis eksterna (tanımlanmamış)
otitis eksterna (tanımlanmamış, h60.9 / h61.2)
sıkışmış serumen
sıkışmış serumen (h61.2)
otitis media (tanımlanmamış)
tine corporis (h62.2)
dermatit (diğer, tanımlanmış)
akut lenfadenit (tanımlanmamış)
egzema herpetikum (h60)

Bir de yine KBB bölümünden “mantarlarda” diye bir tanı var.

Beyan formuna şu an bu hastalıklarım olmasa bile açıklamaya yazıp belirtmeli miyim? Yani yazmak mi lehime yazmamak mı kararsız kaldım.

Enabız geçmişinde olan her şeyi beyan formuna geçirmeli miyiz bu süreçte? Dürüst ve şeffaf olmak adına.

Bilgilendirirseniz çok sevinirim 🙏🏻
Merhaba Yok işaretleyip açıklamaya e-nabızda şu şekilde görünmektedir diye not almıştım ben bazılarını yazmadım doktora sözel olarak belirttim bu şekilde görünüyor e nabızda problem olur mu diye ama sözel olarak doktor incelerken ben hepsini söyledim bir sorun olmadı

• Like
Tepkiler: gunes
Merhaba Yok işaretleyip açıklamaya e-nabızda şu şekilde görünmektedir diye not almıştım ben bazılarını yazmadım doktora sözel olarak belirttim bu şekilde görünüyor e nabızda problem olur mu diye ama sözel olarak doktor incelerken ben hepsini söyledim bir sorun olmadı
Hangisini yazıp hangisini yazmadığınıza neye göre karar verdiniz peki? Daha sorun olacakları mı yazmadınız? Doktorla iletişim halindeyken nasıl ifade etmeliyim tanılarımı. Yaklaşımları nasıl ve açıklamaya izin veriyorlar mı? Zaman yaklaştıkça biraz gerildim 🥲

Hangisini yazıp hangisini yazmadığınıza neye göre karar verdiniz peki? Daha sorun olacakları mı yazmadınız? Doktorla iletişim halindeyken nasıl ifade etmeliyim tanılarımı. Yaklaşımları nasıl ve açıklamaya izin veriyorlar mı? Zaman yaklaştıkça biraz gerildim 🥲
Benim haberim olmayan egzama ve astım yazıyordu onları açıklamaya not ekledim Astımım yok ama e nabızda görünüyor diye. Doktorlar müsaade ediyor tabi soru sorabilirsin yaklaşımj da gayet iyiydi sorun olmaz merak etme umarım güzel sonuçlanır. 🙏🏻

• Like
Tepkiler: gunes
Benim haberim olmayan egzama ve astım yazıyordu onları açıklamaya not ekledim Astımım yok ama e nabızda görünüyor diye. Doktorlar müsaade ediyor tabi soru sorabilirsin yaklaşımj da gayet iyiydi sorun olmaz merak etme umarım güzel sonuçlanır. 🙏🏻
Umarım. Çok teşekkür ederim ☺️

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.