Pozisyon veya İlan Adı
Emirates Kabin Memurluğu Başvurusu Hakkında
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
benimde ilk başvurum bende keşke open daya e katılsaydım ama umarım öyle bir engel yoktur ve open day e katılabiliyoruzdur cv den eleyip 6 ay koymak çok mantıksız
Farklı deneyimler şöyle diyor:
otele gidip elenmediğin sürece 6 ay beklemene gerek yok

farklı bi emirates hesabı açıp o hesaptan devam et bir şey olmaz diyenler var

Ne kadar etik bilemedim ama, hadi diyelim gittik open day’e tüm aşamaları geçtik. Final interviewdan sonra karar aşamasında arka planımızı kontrol edip sıkıntı çıkarırlar mı bilemiyorum

Bende de öyle yazıyor sebebini bilmiyorum, “We see your potential and would be happy for you to reapply for the Cabin Crew role after 6 months.” Yazıyor gelen mailde.

Open daylere katılabildiğimizi sanmıyorum bilen birisi varsa aydınlatabilir
Cvden red yerseniz dahi 6 ay beklemeye gerek kalmadan open daya katılabilirsiniz, 16 Kasım'da Antalya'da katıldım bir hafta önce cvden red yemiştim ancak bunun önemli olmadığı 6 ay içinde herhangi bir assessmenta katılmamış olmak gerekir tabiki tekrar CV ile başvurmak isteyenler 6 ay beklemelidir. Kısacası cvden red yeseniz dahi open daya katılıp şansınızı deneyin.

• Like
Tepkiler: gunes ve nbarisb
Cvden red yerseniz dahi 6 ay beklemeye gerek kalmadan open daya katılabilirsiniz, 16 Kasım'da Antalya'da katıldım bir hafta önce cvden red yemiştim ancak bunun önemli olmadığı 6 ay içinde herhangi bir assessmenta katılmamış olmak gerekir tabiki tekrar CV ile başvurmak isteyenler 6 ay beklemelidir. Kısacası cvden red yeseniz dahi open daya katılıp şansınızı deneyin.
Bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim 🙏 sizce yeni bir emirates hesabı açmaya gerek var mı? ve tüm aşamaları geçtiğimizi varsayarsak o ret maili golden call kısmında sorun çıkarır mı

Bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim 🙏 sizce yeni bir emirates hesabı açmaya gerek var mı? ve tüm aşamaları geçtiğimizi varsayarsak o ret maili golden call kısmında sorun çıkarır mı
Open daya gidince oradan qr okutarak yeni bir hesap oluşturacaksiniz şimdi hesap açmanıza gerek yok, red maili den herhangi bir problem oluşturmaz recruiterlar öyle demişti biz sorduğumuzda

• Like
Tepkiler: nbarisb
istanbulda yaşıyorum buaradan kalkıp antalyaya open day e gidip elensem sorun değil ama cv red i yüzünden katılamazsam sıkıntı baya acaba istanbuldaki invite only e open day e gider gibi gitsem olur mu öyle yapan insanlar oluyormuş diye duymuştum

Ben ret olayini tam anlayadim mail mi geliyor ret diye? Ben de az önce başvuru yaptım mail geldi başvurunuz değerlendirmeye alındı şeklinde invite only için. Değerlendirme mailinden sonra mi ret geldi size?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.