Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

ashh

Üye
31 May 2025
24
5
0
Arkadaşlar ben geçen sene bir başvuru yapmıştım beni arayıp davet ettiler mülakat için ama ben bir türlü gidemedim şimdi zaten davet edilmiştim öylece Ankara'da yapılan bir mülakat tarihinde gidebilir miyim yoksa tekrar başvuru mu yapmam gerekiyor çünkü sistemde davet edilmek için başvurun yazıyor yani gitsem de hiçbir şey bilmiyorum saatleri falan zaten Ankara'da da gözükmüyor yani bilen yardımcı olabilir mi ne yapmam gerekiyor

Invite only oluyor ankara her zaman yine de gitsek olmaz mı
bu konuda maalesef kesin bir yorum yapamam, adaylara atılan davetlerden yola çıkarak bir etkinlik organize ediyorlardır diye bi fikir yürütüyorum sadece, şansınızı denemek isterseniz o gün gidip kendileriyle konuşabilirsiniz ben yalnızca invite only olmasının bir mantığı vardır diye düşünüyorum

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.