THY mülakatlarını basarıyla geçip sağlıktaki bir durumdan dolayı pek de elenmem istemeyerek elendim. Dün Antalya'da open day kabin memurluğu alımına katılmak için Antalya'ya gittim masraf ettim sabah mülakat başladı. Numaralar dağıtıldı herkes 10'arlı grup halinde kendini tanıttı bende önceden gayet güzel hazirlanmıştım C1 İngilizcem ile aksamadan takılmadan istenilen cevapları verdim ve kendimi tanıttım. dolu dolu bir cv'im ve hizmet sektörü geçmişim olmasına rağmen cvme bakılmadı ve yetkili kişi ben kendimi tanıtırken bile göz teması kurmadı bile. Ardından molaya çıktık ve gectiğimden emin hissediyordum daha çünkü ilk aşama ve totalde 90-80 kişi katılmıştı. Gözümle görüp dinlediğim daha A1 seviyesinde zor konuşan afedersiniz ben bakımlı boylu poslu bir erkeğim o yanımdaki arkadaş ne hikmetse geçti ve buna benzer bir kaç kişinin de numarasını gördüm ama kendi numaram ekranda yoktu bakın tek ben değil benim gibi hak edip çalışıp gelen çoğu kişi elendi sanki bu kalan 20-30 kişi önceden seçilmiş gibiydi çoğu türkmen ve Rus ve Asyalıydı. Ayrıca aynı gün. Adı üstünde open day olmasına rağmen davetli gelenler de vardı. Yani bu bir hakka girmektir. Davetli olanlara zaten özel mülakat yapılıyor bizim hakkımız neden yendi?