Emirates flight attendant için başvurmak istiyorum süreç nasıl oluyor Mülakatlar vs. ne tarz sorular oluyor? Sağlık koşulları nasıl? THY'e başvurdum ama kota dolduğu için beklemedeyim şu an Emirates hangi tarihlerde alımlar yapıyor nasıl oluyor?
Merhabalar sürecinizde şimdiden başarılar, Emirates Türkiye'de çok sık alım yapıyor. Şu an en yakın tarih 23 Mayıs Bodrum var bildiğim kadarıyla sağlık konusunda bizdeki şirketlere göre çok daha rahat ben final interview de elendim. Ben sürece hazırlanırken burada aday deneyimlerini belirtmiş kişilerin sorularına çalışmıştım. Hemen hemen benzer sorular geldi benim katıldığım etkinlikte.Emirates flight attendant için başvurmak istiyorum süreç nasıl oluyor Mülakatlar vs. ne tarz sorular oluyor? Sağlık koşulları nasıl? THY'e başvurdum ama kota dolduğu için beklemedeyim şu an Emirates hangi tarihlerde alımlar yapıyor nasıl oluyor?
Merhaba rica etsem süreçten bahseder misiniz?Merhabalar sürecinizde şimdiden başarılar, Emirates Türkiye'de çok sık alım yapıyor. Şu an en yakın tarih 23 Mayıs Bodrum var bildiğim kadarıyla sağlık konusunda bizdeki şirketlere göre çok daha rahat ben final interview de elendim. Ben sürece hazırlanırken burada aday deneyimlerini belirtmiş kişilerin sorularına çalışmıştım. Hemen hemen benzer sorular geldi benim katıldığım etkinlikte.
elenme sebebiniz nedirMerhabalar sürecinizde şimdiden başarılar, Emirates Türkiye'de çok sık alım yapıyor. Şu an en yakın tarih 23 Mayıs Bodrum var bildiğim kadarıyla sağlık konusunda bizdeki şirketlere göre çok daha rahat ben final interview de elendim. Ben sürece hazırlanırken burada aday deneyimlerini belirtmiş kişilerin sorularına çalışmıştım. Hemen hemen benzer sorular geldi benim katıldığım etkinlikte.
Katıldığınız etkinlikte kaç soru sordular ve İngilizce seviyesi B2 miydi?Merhabalar sürecinizde şimdiden başarılar, Emirates Türkiye'de çok sık alım yapıyor. Şu an en yakın tarih 23 Mayıs Bodrum var bildiğim kadarıyla sağlık konusunda bizdeki şirketlere göre çok daha rahat ben final interview de elendim. Ben sürece hazırlanırken burada aday deneyimlerini belirtmiş kişilerin sorularına çalışmıştım. Hemen hemen benzer sorular geldi benim katıldığım etkinlikte.
Soru sayıları değişiyor ilk olarak size sorulan soru kendini tanıtma aşaması burada sadece sizden istedikleri sorularım cevaplarını vermeniz gerekiyor bir çok kişi ufak da olsa istenilenden çok daha fazla bilgi verdi defalarca söylenmesine rağmen. Mesela ilk aşama kendini tanıtma aşamasında sorulan sorular şunlardı;Katıldığınız etkinlikte kaç soru sordular ve İngilizce seviyesi B2 mi
Normalde İngilizce testinde kolay kolay kimse elenmiyor ben orada testte minik hatalarım oldu dikkatsizlik sonucu ondan dolayı elendim. Bu arada çok fazla başvuru yapan var yani 5. başvurusunda bulunmuş Emirates'e siz düşünün şirket sizin onları ne kadar istediğinize ve kendinizi bu süreç içinde geliştirdiniz mi diye inceliyor açıkçası.elenme sebebiniz nedir
Süreci yukarıda bahsettim bunlara ek olarak lütfen hanımefendi ve beyfendi adaylar drescode uygun mükemmel bir dış görünüş ile gitsin. Dış görünüş profesyonel bir görünüm onlar için çok önemli saçın,topuzun şekli, makyajın azlığı çokluğu, kıyafet etek ceket vs. Beyfendiler içinde gördüğüm kadarıyla takım elbise saç sakal tıraşı mükemmel olmalı. Kendi ekipleri uçuşa giderken nasıl bir profesyonel görünüme sahip ise sizden de bunu bekliyorlar.Merhaba rica etsem süreçten bahseder misiniz?
Final interview diye yazmısım kusura bakmayın yanlışlıkla, dalgınlıkla yazdım düzelteyim hemenelenme sebebiniz nedir
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.