Pozisyon veya İlan Adı
Emirates cabin crew
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Nurdan

Üye
15 Eki 2025
12
2
0
Meslek
Kabin
Merhaba arkadaşlar 6 ay önce elenmiştim sürem de geldi 16 marttaki istanbul ilanına başvuru yapmaya çalıştığımda application unsuccessful diyor ustune tiklayinca da withdraw diyor geri cekiliyorum tekrar basvurmaya calistim yine basa dondu ayni seyi yasayan var mi nerde yanlis yapiyorum

Merhaba arkadaşlar 6 ay önce elenmiştim sürem de geldi 16 marttaki istanbul ilanına başvuru yapmaya çalıştığımda application unsuccessful diyor ustune tiklayinca da withdraw diyor geri cekiliyorum tekrar basvurmaya calistim yine basa dondu ayni seyi yasayan var mi nerde yanlis yapiyorum
olumsuz maili aldığnız günden itibaren 6 ay sayılıyormuş, süreniz dolunca kendileri mail atıyor zaten

• Like
Tepkiler: admin
Evet malesef bende aynisini yasiyorum suanda 6 ayim coktan doldu sonrasinda 2 kere turkiyeye geldiler ama yine basvuru yapamiyordum ve son ilanina da basvurdum ve 6 ay sonra tekrar basvurun maili geliyor mantigini anlayamadim
Ve ayrica bana surem dolmasina ragmen tekrar basvurabilirsiniz diye bir bilgilendirme maili gelmedi acaba red listesine falan mi alindim

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.