Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar, CVm geçti ve bana katılmak istediğim eventi seçmem için link gönderdiler fakat linkte istanbul yok sadece ankara var. Sebebini bilen var mı acaba? Sayfalarında yaklaşan event kısmında istanbul görünüyor ama ben seçemiyorum.
Ben birtürlü davet alamadım thy den alıyorum etihad tan alıyorum ama emirates te neyi yanlış yapıyprum anlamadım fotograf olarak ne kullandınız pro çekim mi
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.