Pozisyon veya İlan Adı
Ekip planlama bölümü işe alımı
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Naru77

Üye
14 Şub 2026
1
1
0
Meslek
İdari
Şimdi kayıt ol
Değerli ziyaretçilerimiz, her konunun sadece ilk üç mesajını görüntüleyebilirsiniz. Diğer mesajları görüntüleyebilmek için kayıt olmalı veya giriş yapmalısınız. oturum aç | kayıt ol
Merhaba ben THY nin ekip planlama bölümü hakkında bilgi almak istiyorum, kabin ekibinin uçuş planlamaları vs ile ilgilenen birimde çalışmayı istiyorum ancak bu bölümde çalışmak için ne gerekli bilmiyorum. ben Kore dili ve edebiyatı mezunuyum 4 yıllık artı olarak sivil hava ve ulaştırma işletmeciliği okumayı düşünüyorum acaba bu departman için yeterli olur mu veya olmaz mı bilgisi olan birileri beni de bilgilendirebilirse çok sevinirim.

• Like
Tepkiler: ozgurumutklc
Üniversitelerin endüstri mühendisliği bölümlerinden mezunlar planlama ve tahsis departmanlarında çalıştırılıyor ama thy bunu iç kaynak alımı ile sağlıyor yani önce içeride yetkinliği sağlayan personellerine soruyor ilan açılırsa diye kariyer sitelerinden takip etmeniz lazım kore dili edebiyatı mezunu olmanız maalesef şartı karşılamayabilir

• Like
Tepkiler: Naru77
iştiraklerin farklı bölümünüze uygun departmanlarından işe girip pozisyon açılırsa kurum içi geçiş sağlamanızı öneririm çünkü bu imkan sağlanabiliyor ya da başka firmalarda (en son bbn airlines açmıştı) bu departmanın tecrübesini kazanıp tecrübeli kategorisinden başvurabilirsiniz şartlar uymasada değerlendirebilirler bu şekilde
aklıma gelenler bu kadar başarılar

• Like
Tepkiler: Naru77
Şimdi kayıt ol
Değerli ziyaretçilerimiz, her konunun sadece ilk üç mesajını görüntüleyebilirsiniz. Diğer mesajları görüntüleyebilmek için kayıt olmalı veya giriş yapmalısınız. oturum aç | kayıt ol

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.