Merhabalar @dabadaba, süreç nasıl ilerledi sizin için ? Umarım gönlünüze göre sonuçlanmıştır.

Merhaba , ek tetkikleri teslim ettim henüz sonuç olmadı . Doktor 2. Derece dejenerasyon derim ben bu görüntü yırtık değil yırtık olsaydı dikerdik dedi ama bilemiyorum dejenerasyonu kabul edecekler mi bilgi veririm yine sonucu .

• Like
Tepkiler: gunes
Merhaba, benden de sağ dizim için mr istendi ve raporda “Medikal menisküs posterior hornunda grade 1 meniskopati dikkati çekmiştir.” yazıyordu fakat olumlu sonuçlandı. Anladığım kadarıyla yırtık olmadığı sürece bu tarz bulgular elenme sebebi olmuyor başka ciddi bir problem yoksa tabi.

Merhaba , ek tetkikleri teslim ettim henüz sonuç olmadı . Doktor 2. Derece dejenerasyon derim ben bu görüntü yırtık değil yırtık olsaydı dikerdik dedi ama bilemiyorum dejenerasyonu kabul edecekler mi bilgi veririm yine sonucu .
merhaba, süreciniz sonuçlandı mı ? umarım dilediğiniz gibi sonuçlanmıştır.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.