Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
4 Eyl 2025
18
5
0
Meslek
Kabin
Selamlar, eğitimde resmi giyim vs kuralı var mı? Tertipli, düzenli gözüktüğümüz sürece günlük kıyafetler ile katılım sağlanabilir mi?

Eğitim süreci boyunca erkek adaylar takım elbise, kravat ve klasik ayakkabı giymek zorunda. Günlük 0 sinek kaydı tıraş olmak ve kısa saçlı olmak zorunlu. Kadın adaylar yine takım elbise ve topuklu ayakkabı giymek zorunda. Kadın adaylar gömlek yerine düz renk tişört giyinebilir ancak erkekte gömlek giymek zorunlu. Kadın adayların saçları topuz olmalı ve dağınıklık olmamalı.

EK: siyah ya da lacivert gibi klasik renklerin dışına çıkmamaya çalışmanız şahsi tavsiyemdir, gömlek için beyaz olması yine tavsiyemdir. Renk konusunda kisitlama yok fakat kılık kıyafetinizden de değerlendirmeye tabi tutulduğunuzu unutmayın.

Selamlar, eğitimde resmi giyim vs kuralı var mı? Tertipli, düzenli gözüktüğümüz sürece günlük kıyafetler ile katılım sağlanabilir mi?

Merhaba, bir önceki yanıta istinaden sorunuzun yanıtınızı aldığınızı düşünerek farklı bir şey sormak istiyorum size başka bir konu içerisinde 1.5 ay ihbarınız olduğunu yazmışsınız THY'nin bu konu hakkındaki yaklaşımı nasıl oldu. Ben cuma teklifi onayladım ve bugün istifamı verdim 3 hafta ihbar kullanacağım 28 ocak son çalışma tarihim olacak. Konu ile alakalı THY mail attım fakat henüz bir dönüş olmadı. Sizde süreç nasıl ilerlemişti? şimdiden teşekkür ederim

Merhaba, benim resmi olarak 1.5 ay ihbar sürem vardı fakat müdürümden yana şanslı olduğumdan 2 hafta kullanabildim. Eğitim tarihini de ona göre sectim zaten sorun olmadı ama tarih seçerken daha ileri bir tarihe eğitim seçmek istediğimde mazeret belirtmem istenmişti bence bu konuda anlayışlılardır gelecek dönüşü bekleyebilirsiniz. İş yeriniz ile de görüşme sağlarsanız belki size de imkan tanırlar daha erken ayrılmanız icin.
Merhaba, bir önceki yanıta istinaden sorunuzun yanıtınızı aldığınızı düşünerek farklı bir şey sormak istiyorum size başka bir konu içerisinde 1.5 ay ihbarınız olduğunu yazmışsınız THY'nin bu konu hakkındaki yaklaşımı nasıl oldu. Ben cuma teklifi onayladım ve bugün istifamı verdim 3 hafta ihbar kullanacağım 28 ocak son çalışma tarihim olacak. Konu ile alakalı THY mail attım fakat henüz bir dönüş olmadı. Sizde süreç nasıl ilerlemişti? şimdiden teşekkür ederim

resmi olarak 1.5

Merhaba, benim resmi olarak 1.5 ay ihbar sürem vardı fakat müdürümden yana şanslı olduğumdan 2 hafta kullanabildim. Eğitim tarihini de ona göre sectim zaten sorun olmadı ama tarih seçerken daha ileri bir tarihe eğitim seçmek istediğimde mazeret belirtmem istenmişti bence bu konuda anlayışlılardır gelecek dönüşü bekleyebilirsiniz. İş yeriniz ile de görüşme sağlarsanız belki size de imkan tanırlar daha erken ayrılmanız icin.

resmi olarak 1.5
Cevabınız için teşekkür ederim,28 günden konuşarak 20 güne düşerebildim. Umarım thy tarafı bir problem yaratmaz 🤔

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.