Pozisyon veya İlan Adı
Yer Hizmetleri
İstasyon Adı
İstanbul - Sabiha Gökçen
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Herkez içinmi geçerli ben bügun sınava girdim geçtim yarın sbah 8 de gelin dediler dediğiniz uzaktan eğitim nasıl olucak tam detaylı anlatırmısınız eğitim kaç gün olucak bilgi almışsınız siz herelde

Hocam sınavta ne türe sorular vardı sorları hatırlıyormusunuz internette bulabirmiyiz pratik için.

Peki sigorta yapıldı mı sgk girişi ve ne zamma eğitim haberi geldikten sonramı yapıldı?

Sigorta girişi eğitimden sonradır hocam , işi hak ediş olmadan giriş yaptırmazlar diye düşünüyorum.
Sorular ne Tür acaba hocam @Yusufaskk

Tamam hocam
Teşekkürler
Biz de eğitim için aranma bekliyoruz @LİDER34 hocam ile birlikte aynı gün evrak teslimi yaptık. Umarım 1-2 güne kadar dönüş olur 🙋‍♂️
Sizin içinde hayırlısı olsun hocam , umarım hepimizin dilediği gibi olur 👍

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.