Pozisyon veya İlan Adı
Yolcu hizmetleri memuru
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
28 Ocak 2026
11
3
0
Meslek
Kabin
Havaş yolcu hizmetleri memuru olarak 2 hafta sonra eğitime başlıyoruz. Eğitim sürecinde neler oluyor tecrübesi olan aktarabilir mi
Bir de yoğun bir havalimanı değil görev aldığım yer bakımlı kısa sakal problem oluyor mu çünkü görüdüğüm kadarıyla çalışan sakallı bireyler var .

Havaş yolcu hizmetleri memuru olarak 2 hafta sonra eğitime başlıyoruz. Eğitim sürecinde neler oluyor tecrübesi olan aktarabilir mi
Bir de yoğun bir havalimanı değil görev aldığım yer bakımlı kısa sakal problem oluyor mu çünkü görüdüğüm kadarıyla çalışan sakallı bireyler var .
Merhaba acaba hangi istasyon için soruyorsunuz

Sureci anlatir misiniz rica etsem,en bastan
Tabiki hocam elimden geldiği kadar yardımcı olayım. İnternet sitesi üzerinden Havaş iş başvuru formunu dolduruyorsunuz daha sonra seçtiğiniz istasyonlarda eğer ihtiyaç olursa kurayla sizi havuzdan çekiyorlar ilk olarak size bir online genel yetenek ve online İngilizce sınav testleri linkleri geliyor bu linkler üzerinden görüntülü ve sesli video kaydına alınarak sınavlara giriyorsunuz daha sonra eğer başarılı olursanız size online yüz yüze mülakat daveti geliyor mülakatlar genellikle sohbet havası içerisinde geçiyor mülakatın son kısımlarında İngilizce olarak sorular soruyorlar ve İngilizce seviyenizi test ediyorlar daha sonra eğer başarılı olursanız belge teslimi ve eğitim tarihi için gün veriyorlar.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.