Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu

Ueshn

Üye
24 Haz 2025
34
21
5
Meslek
Kabin
Merhabalar. Eğitim sırasında takım elbise ile katılım gerektiğini biliyorum. Mülakatta kullandığım takım elbise kruvaze bir modeldi ve nispeten cafcaflıydı. Eğitim sınıflarında sade düz bir siyah takım elbise ile mi katılım isteniyor özellikle. Ona göre yeni bir takım alacağım ve fikir danışmak istedim. Bilgisi olanlar cevaplayabilirse çok sevinirim. Saygılar

Merhabalar. Eğitim sırasında takım elbise ile katılım gerektiğini biliyorum. Mülakatta kullandığım takım elbise kruvaze bir modeldi ve nispeten cafcaflıydı. Eğitim sınıflarında sade düz bir siyah takım elbise ile mi katılım isteniyor özellikle. Ona göre yeni bir takım alacağım ve fikir danışmak istedim. Bilgisi olanlar cevaplayabilirse çok sevinirim. Saygılar
Hayir renk veya turu onemli degil. Koyu renkler (siyah gri lacivert vb) oldugu surece kruvaze klasik veya slim fit veya duz, cizgilifark etmiyor.

• Like
Tepkiler: Ueshn

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.