Pozisyon veya İlan Adı
Tgs Yer Hizmetleri
İstasyon Adı
İstanbul - Sabiha Gökçen
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
21 Ocak 2026
29
4
0
Meslek
Yer Hizmetleri
Merhaba arkadaşlar ,
Dün itibari ile sağlık belgeleri ve tüm evraklarımı teslim ettim. Doktor kontrolünden olumlu olarak geçtikten sonra IK ‘ ya evrak teslimi yaptım. Eğitim için arama yapılacak dediler ve 3 haftalık eğitim sürecim başlayacak. Eskilerden cevap alabilirsek daha makul olur , aramalara ne zaman başladılar sizde

Mülakatınız nasıldı acaba ben de yarın katılacağım çok zorladılar mı İngilizce ve genel sorularda, hayırlı olsun şimdiden.

• Like
Tepkiler: justpowering
Merhaba arkadaşlar ,
Dün itibari ile sağlık belgeleri ve tüm evraklarımı teslim ettim. Doktor kontrolünden olumlu olarak geçtikten sonra IK ‘ ya evrak teslimi yaptım. Eğitim için arama yapılacak dediler ve 3 haftalık eğitim sürecim başlayacak. Eskilerden cevap alabilirsek daha makul olur , aramalara ne zaman başladılar sizde
Merhaba, ne zaman mülakata girmiştiniz ?

Mülakatınız nasıldı acaba ben de yarın katılacağım çok zorladılar mı İngilizce ve genel sorularda, hayırlı olsun şimdiden.

Merhaba, ne zaman mülakata girmiştiniz ?

26 ocakta yüz yüze mülakata girdim. 28 ocakta ii başvurumun olumlu olduğunu ve evrakları teslim etmemi istediler. 04/02/2026 tarihinde ( dün ) evraklarımı teslim ettim. İşe giriş formu doldurdum ve beklemeye başladım. Benim alan yer hizmetleri şu an için sınava ya da herhangi bir teste tabii tutulmadım.

• Like
Tepkiler: mirjamsvci
Merhaba arkadaşlar ,
29 evrak teslim 2 ocak pazartesi eğitim/sınav için aradılar 11 Ocak Çarşamba buraya gelin dediler. ama sınav için herhangi bir sms göndermediler 4 gün oldu. SMS gelen var mı aramızda ?

• Like
Tepkiler: justpowering
Merhabalar,
Eğitim süreci hakkında bilgi verebilecek çalışan varmı? Eğitim süresinde maaş varmı? Servis imkanı,yeme-içme konusu ve eğitim saatleri nasıl oluyor acaba ?
Teşekkür ederim

Merhabalar,
Eğitim süreci hakkında bilgi verebilecek çalışan varmı? Eğitim süresinde maaş varmı? Servis imkanı,yeme-içme konusu ve eğitim saatleri nasıl oluyor acaba ?
Teşekkür ederim
Eğitim süresi boyunca tüm imkanlar Tgs tarafından sağlanmaktadır. Sadece asgari ücret olarak maaşlar alınacak , eğitim süreci bittikten sonra normal maaş standartlarına göre ödemeler yapılıyor.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.