Pozisyon veya İlan Adı
kabin memurluğu

suhellavy

Üye
28 Ağu 2025
5
1
0
Meslek
Kabin
Merhaba ben 14 kasım günü ön muayeneye girdim benden psikiyatri durumum olduğu için epikriz istediler ve bunun için 2 hafta verdiler diyelim tüm aşamaları hayırlısıyla geçersem süreç başlama tarhileri tahmini kaç gün sürüyor 24 aralıkta 2 günlük bir özel durumum var önceden ayarlanmış ona göre iptal etmeyi deneyeceğim ama süreç çok belirsiz orada olan birine sorduğumda ocak ayını bulabilir süreciniz demişti.

Benim arkadaşıma epikriz raporunu teslim ettikten 3 gün sonra olumsuz dönüş yapılmıştı. Epikriz raporunu teslim ettikten 1 hafta sonra dönüş yapacaklardır, ancak süreç sarkabilir.

Merhaba ben 14 kasım günü ön muayeneye girdim benden psikiyatri durumum olduğu için epikriz istediler ve bunun için 2 hafta verdiler diyelim tüm aşamaları hayırlısıyla geçersem süreç başlama tarhileri tahmini kaç gün sürüyor 24 aralıkta 2 günlük bir özel durumum var önceden ayarlanmış ona göre iptal etmeyi deneyeceğim ama süreç çok belirsiz orada olan birine sorduğumda ocak ayını bulabilir süreciniz demişti.
Bu raporları cumartesi ya da pazar teslim edebiliyor muyuz?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.