Pozisyon veya İlan Adı
TGS Yer hizmetleri işçisi
İstasyon Adı
İstanbul - Sabiha Gökçen
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
3 çizgiye bastım eğitim kataloğu diyor bastım katalok diyor onada bastım açıldı
Ayrıca link gelmesi lazım orda ibare var ünvan bölümü neyse o eğitimler zorunlu başvur diyor başvuru yaparsam ya onlar benim eğitimim değilse online mi yoksa gözetmen kimi diyor bunda bir yanlışlık var sanki

Ayrıca link gelmesi lazım orda ibare var ünvan bölümü neyse o eğitimler zorunlu başvur diyor başvuru yaparsam ya onlar benim eğitimim değilse online mi yoksa gözetmen kimi diyor bunda bir yanlışlık var sanki
Hocam en iyisi gelecek olan linki beklemeniz.
Farklı ve ya bilinmedik bir şey yaparsanız eğitimi silme ihtimaliniz bile olabilir. Ben şirket kısmına Tgs yer hizmetlerini seçtim ve onayladım. Başka bir şeye dokunmadım. Yine de gelecek mesajı bekleyin derim

• Like
Tepkiler: ADEM ÖZBEK
Arkadaşın dediği gibi bende giriş yaptım ama hiçbir sekmede adıma bir eğitim çıkmıyor. Pazartesi eğitime gidicez ve direk sınav olucakmışız. Umarım o zamana kadar yüklenir ya da sms gelir bakalım artık.

• Like
Tepkiler: ADEM ÖZBEK

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.