Pozisyon veya İlan Adı
TGS Yer hizmetleri işçisi
İstasyon Adı
İstanbul - Sabiha Gökçen
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Hadi be bende veri yok diyor ben doğrumu yaptım acaba ama bana ünvan fln sorulamdıkş sadece şirket sordu
Bende de veri yok yazıyordu firmaya Tgs yazdım bizim şirket adı çıktı onayladım sonra 3 çizgiye bastım eğitimler var oraya bastım bi sürü video var ama ünvan yazıyor oraya bişey yazmadım yer hizmetleri ya bizim link gelse daha iyi olurdu sanki bunlarada bakıcam şarjım yok eve gidicem hemen dene bi

Bende de veri yok yazıyordu firmaya Tgs yazdım bizim şirket adı çıktı onayladım sonra 3 çizgiye bastım eğitimler var oraya bastım bi sürü video var ama ünvan yazıyor oraya bişey yazmadım yer hizmetleri ya bizim link gelse daha iyi olurdu sanki bunlarada bakıcam şarjım yok eve gidicem hemen dene
Tgs yer hizmetlerini seçtin demi ben onu seçtim eğitöeştime bastım beri yok diyor

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.