Pozisyon veya İlan Adı
Ramp
İstasyon Adı
İstanbul
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

canonsra

Üye
9 Ocak 2026
224
110
5
Meslek
Yer Hizmetleri
Arkadaşlar eğitime girenler özellikle şirkete ulaşamadım
Sayın İlgili,

İşbaşı eğitimleriniz ile ilgili olarak tarafınıza E - devlet üzerinden Kurs 1: Güvenlik Bilinci Eğitimi ataması yapılmıştır. Sivil Havacılık Genel Müdürlüğünün kuralları çerçevesinde bu eğitim her bir personele e -devlet üzerinden tanımlanmaktadır. Eğitimin sonunda 19.08.2026 tarihi sabahında katılacağınız sınav neticesinde oluşacak sertifikanız , Havalimanlarına girişte kullanılan Apron Kartı için gereklidir. Eğitime giriş için ilgili yönerge ve gerekli olan link aşağıda yer almaktadır. Eğitimin sınavı 19.08.2026 tarihinde yapılacaktır. Bu tarihten önce Bireysel olarak sınav yapmayınız.

Başarılar Dileriz.

Değerli Personelimiz,

E devlet üzerinden gerçekleşecek eğitime giriş için aşağıda yer alan linke tıklayınız.

Şeklinde sms geldi ama eğitim nerede olacak saat kaçta olacak yazmıyor nerde giriyoruz eğitime

@LİDER34 hocam benim istasyon İstanbul havalimanı fark eder mi bilmiyorum da eğitimleri nerde alacağız yeri yazmamışlar da

Yarın zaten sınavın yok mu , önce sınava gireceksin sonra eğitimler orada başlıyor
Güvenlik bilinci sınavı varmış bende o belgeyi mart ayında almıştım zaten muaf olur muyum diye sormuştum ertesi güne
TGS eğitim akademisinde hazır bulunmanız gerekmektedir. Diye yanıt aldım da eğitim akademisi nerede onu yazmamışlar :) orda karıştı

Güvenlik bilinci sınavı varmış bende o belgeyi mart ayında almıştım zaten muaf olur muyum diye sormuştum ertesi güne
TGS eğitim akademisinde hazır bulunmanız gerekmektedir. Diye yanıt aldım da eğitim akademisi nerede onu yazmamışlar :) orda karıştı
bende sırf bu yüzden senenin başında sınava girmedim ve sürecim sonlandırıldı , Güvenlik Bilinci sertifikam vardı Sabiha da çalışıyordum ama yine de sınava girmek lazımmış arayıp soracağın bi yerde yok iletişim konusunda çok eksikler , sınava gir mutlaka

bende sırf bu yüzden senenin başında sınava girmedim ve sürecim sonlandırıldı , Güvenlik Bilinci sertifikam vardı Sabiha da çalışıyordum ama yine de sınava girmek lazımmış arayıp soracağın bi yerde yok iletişim konusunda çok eksikler , sınava gir mutlaka
Bende riske atmayım gideyim dedim de ne açık adres var ne saat var sms de

• Like
Tepkiler: Yusufozteknn

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.