Pozisyon veya İlan Adı
TGS - Ramp işçi alımı

mrtcgdm

Üye
11 May 2025
47
6
5
Merhaba arkadaşlar 16.05.2025 tarihinde sağlık ve İK belgeleri teslim ettim. İK dan tarafıma arkadaşlar sizi arayacak haber bekleyin işten de çıkmayın denildi. Bugün itibariyle 04.06.2025 hala dönüş olmadı forumdaki arkadaşları takip ediyorum. Evrak teslimini bir hafta içinde teslim edip çağırılan arkadaşları görüyorum. Bana geri dönüş olmadı olumlu veya olumsuz. Bu konu hakkında bilgisi olan varsa açıklama yaparsa sevinirim. Süreç ne olacak ?? Şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar 16.05.2025 tarihinde sağlık ve İK belgeleri teslim ettim. İK dan tarafıma arkadaşlar sizi arayacak haber bekleyin işten de çıkmayın denildi. Bugün itibariyle 04.06.2025 hala dönüş olmadı forumdaki arkadaşları takip ediyorum. Evrak teslimini bir hafta içinde teslim edip çağırılan arkadaşları görüyorum. Bana geri dönüş olmadı olumlu veya olumsuz. Bu konu hakkında bilgisi olan varsa açıklama yaparsa sevinirim. Süreç ne olacak ?? Şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba yaklaşık 2 dakika önce tgs’den red mesajı geldi, sağlık tetkiklerinden olumsuz sonuc cıktıgına dair. Beklediğim bir şey değildi ama red mesajı cok geç gelmesi hayatımızı etkiledi. Ben yoluma mesleğime dönüş yaparak devam edeceğim. Size hayırlı haber gelmesi dileğiyle..

Uzuldum red olmasina belkide hakkinizda hayirlisi boylemis bende mulakata girdim bende sonra giren cogu kisi saglik raporlarini teslim etmis bana daha olumlu olumsuz msj gelmedi

Uzuldum red olmasina belkide hakkinizda hayirlisi boylemis bende mulakata girdim bende sonra giren cogu kisi saglik raporlarini teslim etmis bana daha olumlu olumsuz msj gelmedi
Aslın da son 1 haftadır düşünüyordum kendi mesleğim de daha çok para kazanıyorum tgs nin tek artısı sektör değiltirmek istediğimden basvurmustum ama sonra düşününce bagaj hizmetlerin de daha çok yorulacagım kanısına varmıştım. Sonuç olumlu olsaydı %95 ihtimalle gitmeyecektim. Dün zaten başka bir firma ile anlaştım. Bekleme süreci beni yormuştu açıkcası. Yine de gidecek ve bekleyen arkadaşlara hayırlısını diliyorum. Hoşçakalın.

Verilen bilgiler için teşekkür ederim bana da az önce red mesajı geldi işe başlayan arkadaşlara başarılar diliyorum. Giremeyen arkadaşlara da iş hayatlarında başarılar diliyorum.

• Like
Tepkiler: Hizli34

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.