Pozisyon veya İlan Adı
Yhm
İstasyon Adı
İstanbul - Sabiha Gökçen
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Fikrinizi almak adına soruyorum. Yarın gidip görüşücem eğitimi kabul ettim. Muhtemelen bayrama yetiştirmeye çalışıyorlar bizi. Bayramdan sonra sanki eğitim açılacak gibi hissediyorum. Ne dersiniz ? :) nihayetinde erteleme talep edicem bakalım nasıl bir yönlendirme yapacaklar. Benim için çok erken bir zaman. En azından 1 haftaya ihtiyacım var
Gorustukten sonra bize de bilgi verir misiniz acaba? Bayramdan sonra da acilacak miymis nasil ilerliyor

Şöyle söyliyim hatta. Eğitim için arandım. Sıkışık bir durum var diye izah ettim bir daha eğitim açılır mı diye sordum bu konu hakkında bir şey diyemem diye yanıt aldım. Anlık gelişiyor gibime geldi
Bence bi an once halletmek istiyorlar belgeleri de acele t3slim ettik yigilma olmasin sirasi gelen yapip sonuclansin istiyo olabilirler sonuclari gelip gitmeyen yetistiremeyen adaylar da coktur ona gore planlaniyorsa belirsiz demesi normal

Aklıma takılan tek şey tüm evrakları verdik sağlığa girdik çıktık ama acaba tüm evrakları teslim ettikten sonra da olumsuz olma gibi bir durum olabilir mi acaba boşuna beklemeyelim eğitimi öyle bir durumda.

İşin aslı şu, cuma günü askerlik sağlık kurulum var. Bu kuruldan askerlik ertelemesi alıyorum. Çarşamba günü ise eğitim başlıyor sınav ile birlikte. Apron için hemen mi başvurular acaba ? Ben kurula girmeden apron kartı alamıyorum. Kurul kararından sonra sorun ortadan kalkıyor
Bunu İK'ye sorun bence, sınavdan sonra hemen apron kartı çıkmıyor. 1 hafta kadar sonra aldım apron kartımı. DTM'de TGS insan kaynaklari ofisine mutlaka gidin ve yüzyüze görüşün.

Aklıma takılan tek şey tüm evrakları verdik sağlığa girdik çıktık ama acaba tüm evrakları teslim ettikten sonra da olumsuz olma gibi bir durum olabilir mi acaba boşuna beklemeyelim eğitimi öyle bir durumda.
Hocma özellikle mesajını cevaplamak istedim. Bugün gittim gördüm hala daha mülakat daveti alanlar var. Bir yandan evrak teslimi yapanlar var bir yandan mülakata gelenler var. Evrak teslimi işçi ve memur karışıktı sordum insanlara ama mülakata gelen arkadaşlar memur gibi geldi bana. Yani beklemede kalın muhtemelen cevap gelecek

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.