Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memuru
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Ü

Üye silindi 12776

Merhaba 22 Aralık için eğitim tanımlandı fakat herhangi bir bilgilendirme maili almadım. Bu tarihte eğitime katılacak var mı mail aldınız mı? Teşekkürler

Merhaba 22 Aralık için eğitim tanımlandı fakat herhangi bir bilgilendirme maili almadım. Bu tarihte eğitime katılacak var mı mail aldınız mı? Teşekkürler
Merhabalar öncelikle hayırlı olsun başarılar ben de kurul kararı bekliyorum 20 gündür siz ne zaman girmiştiniz acaba mülakata

Merhaba hayırlı olsun işe giriş muayene evraklarını ne zaman teslim ettiniz ben 9aralıkta teslim ettim hala mail bekliyorum

Evet bende 22 Aralık sonrası eğitim duymadım son derken bu yılın son sınıfı olarak algılamak istiyorum ocakta eğitim sınıfı açmayacaklar mı acaba

En son 3 aralıktaki rapor teslim edene 22 Aralık eğitim tarihi verildiyse 9 aralıkta niye rapor teslim randevusu verirler ki bu durumda bu aşamaya kadar gelipte son eğitim bu demezler herhalde tamam son söz ik nın ama

En son 3 aralıktaki rapor teslim edene 22 Aralık eğitim tarihi verildiyse 9 aralıkta niye rapor teslim randevusu verirler ki bu durumda bu aşamaya kadar gelipte son eğitim bu demezler herhalde tamam son söz ik nın ama
Yani bildiğim kadarıyla hala yüz yüze mülakata girenler var olumsuz dönmek için efor harcamaz hiçbir şirket gelcek seneyle bu senenin planıda aynı olmaz bu senenin son sınıfı olarak düşünüyorum bunu ama eğitim ocakta olmayabilir tabi bu tamamen thy o seneki kontenjan ve planına bağlı

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.