Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
merhaba, ben 16 şubatta mülakata girdim hala bekliyorum mail gelmedi. ama benimle aynı gün ve bir kaç gün sonra girenlerin çoğuna olumsuz dönüş oldu. beni bu kadar bekletme sebepleri ne olabilir sizce. ayrıca benim sgk dökümüm tam 1 yıl değildi buna rağmen davet aldım. ve ilk başlarda elenemem gerekirken neden hala bekletiliyorum acaba sebebini bilen veya tahmin yürüten var mı? acaba olumsuz oldu da mail mi alamadım. kontrol de ediyorum halbuki.
Aynı tarihte ben de girdim sgk ile ilgili de bi problem yok ama ben de bekliyorum

Sağlık raporları onaylandıktan sonra arayıp eğitim için arayacaklarını söylemişlerdi 3 gün önce. Benim gibi bekleyen var mı eğitim tarihi için ?
Merhaba, tarafınıza eğitim bilgilendirilmesi yapıldı mı ? yapıldıysa hangi tarihler sunuldu bilgi verebilir misiniz lütfen

Merhaba, tarafınıza eğitim bilgilendirilmesi yapıldı mı ? yapıldıysa hangi tarihler sunuldu bilgi verebilir misiniz lütfen
Hayır hala bilgi verilmedi ben de mail attım eğitim ve işbaşı planlama sürecinin devam ettiğini en yakın zamanda bilgilendirme yapılacağını söylediler siz de mi eğitim tarihi bekliyorsunuz

Evet bende bekliyorum. Sanırım eğitimin büyük bir kısmı floryada gerçekleşecek, şehir dışından gelenler için zor olacak gibi duruyor.

Haftaya mail gelir bence bi sonraki hafta da eğitime başlamış oluruz diye düşünüyorum ben.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.