Pozisyon veya İlan Adı
Tgs ramp
İstasyon Adı
İstanbul
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Hayır henüz girmedim haftaya giricem, benden önce bi arkadaşım girmişti sınava ondan biliyorum

Dün akşam mesaj geldi, yarın sabah da 8 de gidicm. Zaman dar. Nasıl olacak bilmiyorum

Avrupa yakasındaysan sorun yok, en uzak mesafesinde bile olsan 1.5 saat erken çıkıp varırsın ufak bi tekrar yaparsın sorular mantık soruları iyice ezberleyip kafanıza yerleştirin geçersiniz. sınavdan kalan duymadım hiç

Banada Çarşamba günü eğitim sureci başlanacak die mesaj geldi dün işten dolayı açamadım ne yapmam gerekiyor

Merhabalar arkadaşlar 13 Nisan tarihi için eğitim planlamaktayız diye de bana mesaj geldi. Bu süre için şuan çaliştıgım yerden pazartesiye kadar cıkmam mı lazım ? Aktif olarak çalişıyorum ona göre iş yeriyle konuşucam bilgisi olan varsa yazabilir mi

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.