Pozisyon veya İlan Adı
Tgs ramp
İstasyon Adı
İstanbul
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

furkn344

Üye
14 Ocak 2026
111
35
5
Meslek
Yer Hizmetleri
8 Nisan için eğitim mesajı gelmişti, bugün arandım eğitim ataması yapılacakmış. Benim durumumda olup Avrupa yakasında ikamet eden arkadaslarimiz var ise buluşalım

Eğitime gittiğinizde öğrenebilir misiniz alımlar devam ediyor mu mülakat mesajı bekliyoruz hala bilgilendirme yapabilir misiniz

Arayıp ne bilgi verdiler birde eğitimde mi hangi pozisyonda çalışacağınız belli oluyor bilginiz varmı

Eğitime katılacak misiniz dediler, eğitim ataması yapılacakmış e devlette, Çarşamba da apron karti için sınava girecekmisim. Pozisyon belli değil

Eğitime katılacak misiniz dediler, eğitim ataması yapılacakmış e devlette, Çarşamba da apron karti için sınava girecekmisim. Pozisyon belli değil

Hayırlı olsun. Bugün ve ya yarına kadar e devlete tanımlanır. E devletten sınav konuları veriliyo galiba, sınava çalışıp çarşamba günü yerinde sınav olucaksınız

Banada eğitim atandı.bakıyorum şuan konulara.konuların altında deneme sınavı var galiba orada örnek soruları görebilirsiniz.

• Like
Tepkiler: furkn344

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.