Pozisyon veya İlan Adı
Thy Cadet

asstrange

Üye
15 Tem 2025
11
3
0
Meslek
Kabin
Merhaba, sürecim başlamadan önce e-nabızımı çok detaylı şekilde inceledim ve thy doktorunun takılabileceği kısımları aşağıda paylaşıyorum. Sonucumu etkileyecek faktörler mi size danışmak istedim.

Öncelikle hiç ameliyat, psikolojik geçmiş veya düzenli ilaç kullanmamı gerektirecek bir durumda bulunmadım.

Hastalıklarım kısmında:
1- 2022 yılında acil tıp tanısı olarak vertigo girilmiş. (corona şikayetiyle gitmiştim, herhangi bir ilaç yazılmamış)
2- 2018 yılında burun içi damarların kuruluğundan ve arada kanamasından rahatsız olduğumdan damarları yaktırmak için kbb'ye gitmiştim, epistaksis diye bir tanı girilmiş ve yine ilaç yazılmamış.

Bir de hastane ziyaretlerim kısmında burun estetiği için görüşmeye gittiğim (sadece ön görüşme oldu herhangi bir ameliyat süreci geçirmedim) kbb doktoru tanı kısmına hiç bir şey girmemiş fakat ön tanı için aşağıdaki bilgileri girmiş:
R04.0 - EPİSTAKSİS, J34.3 - KONKA HİPERTROFİSİ, J30.2 - MEVSİMSEL ALLERJİK RİNİT, DİĞER, J32 - KRONİK SİNÜZİT

Sinüzitim yok, herhangi bir ilaç öncesinde de bu muayenede de yazılmamış. Ön tanı bile olsa hekimin kararını etkiler mi danışmak istedim. Şimdiden yanıtlarınız için teşekkür ederim

@indigo11 @gunes

• Like
Tepkiler: gunes
Merhaba, vertigo tanısı thynin üzerinde çok fazla durduğu bi tanı. Bununla ilgili ek tektikler mutlaka istenilecektir.

Ayrıca burnunuzla ilgili çok fazla tanıya sahipsiniz, detaylı bi burun incelemesi ve muayenesi mutlaka yapılır.

Vertigo tanısı sebebiyle elenen çok aday oldu bu sebeple sorunuzun cevabı evet, vertigo hekimin kararını etkileyebilir.

• Like
Tepkiler: gunes
Merhaba, vertigo tanısı thynin üzerinde çok fazla durduğu bi tanı. Bununla ilgili ek tektikler mutlaka istenilecektir.

Ayrıca burnunuzla ilgili çok fazla tanıya sahipsiniz, detaylı bi burun incelemesi ve muayenesi mutlaka yapılır.

Vertigo tanısı sebebiyle elenen çok aday oldu bu sebeple sorunuzun cevabı evet, vertigo hekimin kararını etkileyebilir.
Yanıtınız için teşekkür ederim, vertigo için öncesinde kurul kararı götürmeyi planlamıştım. Bu şekilde önceden belge teslim edip geçen adaylar olduğunu duymuştum. Burnum ile ilgili tanım değil ön tanılarım var herhangi bir muayene vs yapılmamıştı. Bununla ilgili de önceden alabileceğim yine kurul kararı veya bir önlem olur mu acaba?

• Like
Tepkiler: rsi
Yanıtınız için teşekkür ederim, vertigo için öncesinde kurul kararı götürmeyi planlamıştım. Bu şekilde önceden belge teslim edip geçen adaylar olduğunu duymuştum. Burnum ile ilgili tanım değil ön tanılarım var herhangi bir muayene vs yapılmamıştı. Bununla ilgili de önceden alabileceğim yine kurul kararı veya bir önlem olur mu acaba?
Rica ederim, önceden edinebildiğiniz bütün belgeleri edinin. Zaman kazanmak anlamında çok faydasını görürsünüz. Burunla ilgili çok sıkıntı yaşamazsınız ancak biraz üzerinde dururlar

Rica ederim, önceden edinebildiğiniz bütün belgeleri edinin. Zaman kazanmak anlamında çok faydasını görürsünüz. Burunla ilgili çok sıkıntı yaşamazsınız ancak biraz üzerinde dururlar
Öncesinde sıkıntı yaratabilecek her şey için dediğiniz gibi belge götüreceğim. Tekrar çok teşekkür ederim zaman ayırıp yanıtladığınız için

• Like
Tepkiler: rsi

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.