Pozisyon veya İlan Adı
Cadet pilot
Vertigo da problem değildir tahlillerinizde falan da bi sorun yoksa geçersiniz şimdiden başarılar
Bu zamana kadar ki yapılan tahlillerimde o gün de dahil olmak üzere en fazla bir iki tane referans dışı değer çıkmıştır onlar da çok minimal farklardan dolayı çıkmış. Teşekkür ederim bu arada sizi de tebrik ederim. Meslek hayatınızda başarılar dilerim.

Benim hiç baş dönmemle alakalı bir şikayetim olmadı. Acile halsiz olduğum için götürmüşlerdi ki o da ailem yanımda olmadığı için kendilerine bir sıkıntı olmasın diye öyle büyütülecek bir halsizlik değildi doktor da halsizliğe vertigo yazmayı doğru bulmuş.
Vertigo zaten baş dönmesi demektir latince karşılığı. Açıklarken şunu diyeceksiniz o gün hastaydım doktora hasta olduğum için başımın döndüğünü de belirttim o da baş dönmesinin genel tıbbi karşılığı vertigo olduğu için vertigo tanısını girmiş derseniz sorun olmaz süreciniz de başarılar

Vertigo zaten baş dönmesi demektir latince karşılığı. Açıklarken şunu diyeceksiniz o gün hastaydım doktora hasta olduğum için başımın döndüğünü de belirttim o da baş dönmesinin genel tıbbi karşılığı vertigo olduğu için vertigo tanısını girmiş derseniz sorun olmaz süreciniz de başarılar
Teşekkürler. 🙏🏻

• Like
Tepkiler: Alquist10

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.