Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar tanıda çarpıntı diye bi rahatsızlık girilmiş herhangi bi müdahale yok sadece çarpıntı şikayeti ile hastaneye gitmiştim 5-6 sene önce sorun olur mu bu durum
Arkadaşlar tanıda çarpıntı diye bi rahatsızlık girilmiş herhangi bi müdahale yok sadece çarpıntı şikayeti ile hastaneye gitmiştim 5-6 sene önce sorun olur mu bu durum
Tanı konduysa irdeleyebilirler fakat senden zaten istenilen sağlık evraklar içerisinde ekg çektirmen gerekiyor işyeri hekimi tarafından da kontrol ediliyor eğer problem yoksa sorun değildir diye düşünüyorum
Rica ederim geçen sene evrak teslimi için gittiğimde bazı sonuçları almak için zamanım kalmamıştı iş yeri hekimine danışmıştım sorun yok ben görebiliyorum demişti sanırım hala öyledir
Rica ederim geçen sene evrak teslimi için gittiğimde bazı sonuçları almak için zamanım kalmamıştı iş yeri hekimine danışmıştım sorun yok ben görebiliyorum demişti sanırım hala öyledir
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.