Sorun olmaz siz yinede onlar görmeden söylemeyin. Siz belirtince sanki ciddi bir sorunmuş gibi algılanıp iş yeri hekimi üzerinde durabiliyor.
Sayın Admin şimdi baktım da en üstte görünüyor kalp damar cerrahisi diye. Bayağı ameliyatta kullanılan malzemeler de yazıyor. Umarım sorun olmaz. Daha önce hiç sorun olduğunu duydunuz mu böyle bir konu için ?

Sayın Admin şimdi baktım da en üstte görünüyor kalp damar cerrahisi diye. Bayağı ameliyatta kullanılan malzemeler de yazıyor. Umarım sorun olmaz. Daha önce hiç sorun olduğunu duydunuz mu böyle bir konu için ?
Daha önce e nabıza bakılmıyordu son iki senedir e nabız kontrolü yapıyorlar

• Like
Tepkiler: Kerim3477
Daha önce e nabıza bakılmıyordu son iki senedir e nabız kontrolü yapıyorlar
Admin benim de sağlık la ilgili bir sıkıntı çıktı basit bir şeydi ama doktor yazmak zorundayım yinede dedi bavul taşıyamazsın dedi bende bavul taşımayacağımı teknisyen olarak başvuru yaptığımı atölye de çalışacağımı söyledim sonra tamam o zaman gidip sorayım bi dedi gitti sordu geldi tamam dedi teknisyen olacaksanız sıkıntı olmaz dedi ama bir şeyler yazdı tamamdır gidip evraklarınızı İK ya teslim edin dedi ama ben endişeliyim sence oldu mu olumlu mu yoksa hala arayıp olumsuz derler mi yada sms ile olumsuz deme durumları varmı

Admin benim de sağlık la ilgili bir sıkıntı çıktı basit bir şeydi ama doktor yazmak zorundayım yinede dedi bavul taşıyamazsın dedi bende bavul taşımayacağımı teknisyen olarak başvuru yaptığımı atölye de çalışacağımı söyledim sonra tamam o zaman gidip sorayım bi dedi gitti sordu geldi tamam dedi teknisyen olacaksanız sıkıntı olmaz dedi ama bir şeyler yazdı tamamdır gidip evraklarınızı İK ya teslim edin dedi ama ben endişeliyim sence oldu mu olumlu mu yoksa hala arayıp olumsuz derler mi yada sms ile olumsuz deme durumları varmı
Sorun olmaz endişe etmeyin.

• Like
Tepkiler: simply01

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.