Pozisyon veya İlan Adı
THY Take Off Cadet
26 Eki 2025
1
1
0
Meslek
Kokpit
Herkese merhabalar. 2023 yılında geceleri kaliteli uyuyamadığım için psikiyatriste gitmiştim. E-Nabız'da herhangi bir psikiyatrik tanı mevcut değil fakat Redepra 15mg ilacının reçetesi mevcut. İlaç bir kez satın alındı ve yalnızca bir kere kullanıldı. Yan etkilerini araştırdığımda kilo almaya sebebiyet verdiğini görünce çöpe attım. Bu Take Off Cadet için elenme sebebi midir? Herkese teşekkür ederim şimdiden.

• Like
Tepkiler: Smaug
Merhaba e-devletten tanıyı görebilirsiniz. Eğer sağlık şartlarında yazılmış tanılardan biri varsa maalesef elenme sebebi.

Herkese merhabalar. 2023 yılında geceleri kaliteli uyuyamadığım için psikiyatriste gitmiştim. E-Nabız'da herhangi bir psikiyatrik tanı mevcut değil fakat Redepra 15mg ilacının reçetesi mevcut. İlaç bir kez satın alındı ve yalnızca bir kere kullanıldı. Yan etkilerini araştırdığımda kilo almaya sebebiyet verdiğini görünce çöpe attım. Bu Take Off Cadet için elenme sebebi midir? Herkese teşekkür ederim şimdiden.
Hocam redepra uyku ilacı, antidepresan değil. Bu yüzden sorun olacağını sanmıyorum.

Merhaba süreciniz nasıl sonuçlandı ? Sizinle çok benzer bir durumdayım

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.