Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memuru mülakat - e nabız ön sağlık değerlendirmesi
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Besuna

Üye
24 Kas 2025
2
1
0
Meslek
Kabin
Merhabalar, ben şuan mülakat davetini bekliyorum. THY'nin güncel sağlık şartlarında PCOS için ; ek tetkikler doğrultusunda karar verilecektir gibi bir yazı yazmakta.

Ama forumda güncel olarak değerlendirmeye giren arkadaşların çoğundan tetkik bile istemeden direkt elediklerini gördüm. Benim nabız geçmişimde pcos, tanımlanmamış düzensiz menstrüasyon, gibi şeyler yazıyor fakat bana PCOS olarak hiçbir zaman tanı koyulmadı ve dk ilacı bile vermediler çünkü prolaktin hormonum yüksek çıkıyordu ve son tanılarım da hiperprolaktinemi şeklinde oldu. onda da bitkisel ilaç, ya da anlık düşürülen 2 günlük ilaç verildi. Yani gitsem muhtemelen ek tetkik istenecek diye düşünüyorum fakat eleneceğim kesinse de gitmek istemiyorum. Sizlerden bu tarz durumu olupta geçen ya da geçtiğini bildiğiniz kişiler var mı ?

• Like
Tepkiler: skydias
Merhabalar, ben şuan mülakat davetini bekliyorum. THY'nin güncel sağlık şartlarında PCOS için ; ek tetkikler doğrultusunda karar verilecektir gibi bir yazı yazmakta.

Ama forumda güncel olarak değerlendirmeye giren arkadaşların çoğundan tetkik bile istemeden direkt elediklerini gördüm. Benim nabız geçmişimde pcos, tanımlanmamış düzensiz menstrüasyon, gibi şeyler yazıyor fakat bana PCOS olarak hiçbir zaman tanı koyulmadı ve dk ilacı bile vermediler çünkü prolaktin hormonum yüksek çıkıyordu ve son tanılarım da hiperprolaktinemi şeklinde oldu. onda da bitkisel ilaç, ya da anlık düşürülen 2 günlük ilaç verildi. Yani gitsem muhtemelen ek tetkik istenecek diye düşünüyorum fakat eleneceğim kesinse de gitmek istemiyorum. Sizlerden bu tarz durumu olupta geçen ya da geçtiğini bildiğiniz kişiler var mı ?
@indigo11 bilginiz varsa yardımcı olur musunuz bu konuda? Teşekkürler

• Like
Tepkiler: Besuna
Bende de düzensiz menstrüasyon tanısı var sadece pcos yok. Sitede okuduklarım kadarıyla pcos olanların çoğu elenmiş gibi gözüküyor :( Sadece düzensiz menstrüasyon tanısı alıp geçen var mı acaba?

Merhaba, düzensiz mensturation tanısı olan adayların maalesef elenebildiğini gördük. Forumu karıştırırsanız bulabilirsiniz :(

• Like
Tepkiler: gunes

Söz konusu tanılar ile geçen biri ile karşılaşmadım. Fakat ben sizin yerinizde olsam yine de gider, sürecimi de paylaşırdım. Sağlık koşulları dinamik, ufak değişiklikler her an gelebiliyor.

• Like
Tepkiler: Besuna ve gunes
Merhaba, düzensiz mensturation tanısı olan adayların maalesef elenebildiğini gördük. Forumu karıştırırsanız bulabilirsiniz :(
Merhaba, düzensiz Menstürasyon benim için gelip geçici oldu doktor stresten kaynaklı olduğunu söylemişti. Endokrine de gittim ve böbrek üstü bezlerinde sıkıntı olmadığını söyledi. Ama kadın doğum uzmanı tanı olarak hirsutizm ve düzensiz Menstürasyon tanısı koymuş. Menstürasyonum düzeldi. Rapor alıp sürece başlamak mı daha sağlıklı olur yoksa başlamamak mı ?

Merhabalar, mülakatta daha ilk baştan boy kilo ölçümü yapamadan kolumdaki yara izinden dolayı elendim. Herkese başarılar dilerim.

10 yıl önce üniversite sınav döneminde düzensiz menstürasyon döngüsü nedenli adet düzenleyici ilaç kullandım, yani aslında reçetesiz doğum kontrol hapı. O dönem dışında buna benzer bir durum yok. Kadın doğuma gidip ultrason vb. test yaptırmak gerekir mi?

10 yıl önce üniversite sınav döneminde düzensiz menstürasyon döngüsü nedenli adet düzenleyici ilaç kullandım, yani aslında reçetesiz doğum kontrol hapı. O dönem dışında buna benzer bir durum yok. Kadın doğuma gidip ultrason vb. test yaptırmak gerekir mi?
E nanızda tanınız var mı

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.