Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu

fzy

Üye
6 Tem 2025
219
87
5
Meslek
Kabin
Merhabalar. E-Nabız’da KBB tanılarım aşağıdakiler gibi:

otitis eksterna (diğer)
otitis eksterna (tanımlanmamış)
otitis eksterna (tanımlanmamış, h60.9 / h61.2)
sıkışmış serumen
sıkışmış serumen (h61.2)
otitis media (tanımlanmamış)
tine corporis (h62.2)
dermatit (diğer, tanımlanmış)
akut lenfadenit (tanımlanmamış)
egzema herpetikum (h60)

Bu tanılar sebebiyle elenir miyim?

İnternette araştırdığımda hepsinin akut ve geçici tanılar olduğu ve sağlık kurulunda sorun çıkarmayacağı, belki ek tetkik istenilebileceği yazıyor.

En son tanı girişi de 2023 yılına ait. Yalnızca çok sık tanı girişi olduğu için kurul doktorunun gözüne batar mı diye endişelendim.

Bilgisi olanlar cevaplarsa çok sevinirim.

Yüksek ihtimal egzamadan kaynaklı ek tetkik isteyebilir diye düşünüyorum. Tamamen doktorunuza bağlı alacağı inisiyatiflere bağlı. Umarım süreciniz olumlu geçer başarılar diliyorum.

Kuruldan sonra diyenler var tanı gizleyip gizlemediğimi hatırlamıyorum bunun için Pazartesi ilçe sağlığa gidecektim kaç günde veriler görünüyor acaba ya
Kuruldan sonra oluyor evet. Ön sağlık muayenesinde bakılıyor. Anlık söylüyor gizlenmiş tanı varsa. Varsa da açtırmak için dilekçe yazıyorlar 3-5iş gününde sonlanıyor.

• Like
Tepkiler: gunes
Kuruldan sonra oluyor evet. Ön sağlık muayenesinde bakılıyor. Anlık söylüyor gizlenmiş tanı varsa. Varsa da açtırmak için dilekçe yazıyorlar 3-5iş gününde sonlanıyor.
Ay teşekkür ederim içimi ferahlattınız 🩷 henüz mülakat maili almadım ama kendi kendime korkuyordum

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.