Pozisyon veya İlan Adı
Cadet Pilot (II.Pilot Aday Adayı)
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Yusufcmlcl

Üye
1 Haz 2025
16
7
0
Meslek
Kokpit
Merhaba arkadaşlar, umarım herkes iyidir.

Şubat ayında, zaman zaman hissettiğim ağrılar nedeniyle bir özel bir hastanede muayene oldum. Yapılan Efor testi ve durumu kesinleştirmek adına çekilen Sanal Anjiyo (BTA) sonucunda doktorum hiçbir sorun olmadığını belirtti. Ancak buna rağmen sisteme tanı olarak 'I25.1 - Aterosklerotik Kalp Hastalığı' kodu girilmiş.

Buna ek olarak, geçmiş dönemlerde farklı zamanlarda e-Nabız sistemime işlenmiş 3-4 Çarpıntı tanısı da mevcut.

Önümüzdeki dönem üniversiteden mezun oluyorum ve Cadet Pilotluk süreci için (İngilizce, CRM vb.) şimdiden hazırlıklara başladım. Sizce bu tanı geçmişi ve mevcut kod nedeniyle sağlık aşamasında direkt elenir miyim? Ek tetkik mi istenir? Ayrıca sistemdeki bu hatalı veya geçmiş tanıları düzeltme/sildirme imkanımız var mı?

Bu konuda bana yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum. Teşekkür ederim🙏

Mükerrer kardiyoloji tanıları epey dikkat çekecektir diye düşünüyorum. Tanı sildirmeyi planlıyorsanız son ana bırakmamanızı tavsiye ederim. Maalesef doktorlar artık sehven raporu vermeye çok yanaşmıyorlar, o nedenle zor bir süreç..

• Like
Tepkiler: Yusufcmlcl
Mükerrer kardiyoloji tanıları epey dikkat çekecektir diye düşünüyorum. Tanı sildirmeyi planlıyorsanız son ana bırakmamanızı tavsiye ederim. Maalesef doktorlar artık sehven raporu vermeye çok yanaşmıyorlar, o nedenle zor bir süreç..
Teşekkür ederim
Sanırım tanı sildirmek için muayene olduğum hekime başvurmam gerekiyor önce
Elimden geleni yapacağım

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.