Pozisyon veya İlan Adı
CADET PİLOT ADAY ADAYI
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

a321neoo

Üye
6 Eki 2025
21
4
0
Meslek
Kokpit
Merhaba, herkese iyi günler. E nabız kontrolü esnasında ilgili firmaların(thy, pegasus vs) sizin sadece e nabızdaki verilerinizi mi görüyor, yoksa e devlet verilerinizi de görüyor mu? bilgilendirebilir misiniz? Teşekkürler.

Merhaba, herkese iyi günler. E nabız kontrolü esnasında ilgili firmaların(thy, pegasus vs) sizin sadece e nabızdaki verilerinizi mi görüyor, yoksa e devlet verilerinizi de görüyor mu? bilgilendirebilir misiniz? Teşekkürler.
E devlet verilerinizi siz vermeden kimse göremez. E-nabız izni verirseniz görebilirler. Bahsettiğiniz e devlet verileri neler detaylandırırsanız size daha iyi yardımcı olabilirler.

E devlet verilerinizi siz vermeden kimse göremez. E-nabız izni verirseniz görebilirler. Bahsettiğiniz e devlet verileri neler detaylandırırsanız size daha iyi yardımcı olabilirler.
Merhaba, "tedavi bilgileri sorgulama" kısmından bahsediyorum aslında. Bir arkadaşım hatalı yazılmış tanısını sildirdi. e nabızda görünmüyor fakat e devlette görünüyor.

Merhaba, "tedavi bilgileri sorgulama" kısmından bahsediyorum aslında. Bir arkadaşım hatalı yazılmış tanısını sildirdi. e nabızda görünmüyor fakat e devlette görünüyor.
Arkadaşınız hatalı tanısını nasıl sildirdi? Benimde geçmişte ilacını kullanmadığım halde bir rapor oluşturmuş doktor. Tanı başıma bela açmasından korkuyorum. Böyle bir şansım varsa denemek isterim.

Arkadaşınız hatalı tanısını nasıl sildirdi? Benimde geçmişte ilacını kullanmadığım halde bir rapor oluşturmuş doktor. Tanı başıma bela açmasından korkuyorum. Böyle bir şansım varsa denemek isterim.
merhaba, sanırım 2024 öncesi için il sağlık müdürlüğüne dilekçe vermeniz gerekiyor. ilgili hekim uygunluk verirse sehven yazıldığına dair tanı değişiyor. 2024 sonrası için direkt hekim silebiliyor. reçete içinde aynı olabilir o kısımdan tam emin değilim

Teşekkürler bilgi için. 2023 yılında reçetem yok sadece ziyaret esnasında doktor rapor yazmış 6 aylık . İlaç kullanmadığım halde sıkıntı çıkartmalarından korkuyorum. Biraz üstüne düşünüp bir durum değerlendirmesi yapayım. İl sağlığa dilekçe verince psikiyatri ziyareti gibi bir durumun gözükme ihtimali var mı
merhaba, sanırım 2024 öncesi için il sağlık müdürlüğüne dilekçe vermeniz gerekiyor. ilgili hekim uygunluk verirse sehven yazıldığına dair tanı değişiyor. 2024 sonrası için direkt hekim silebiliyor. reçete içinde aynı olabilir o kısımdan tam emin değilim

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.