Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
@gunes Dediğiniz gibi mail attım cevap geldi. Bu konunun altındaki arkadaşları da bilgilendireyim.

"Değerlendirmeye tabi tutulmayıp sadece ölçüm ile değerlendirmeye tabii olacağınızdan günlük tarzda giyinmeniz sorun teşkil etmemektedir."

Fakat sakal ile gitmemenizi öneririm bir önceki yara izi kontrolünde sakaldan dolayı deri gözükmediği için oraya kontrol edemeyiz dediler ve süreci ertelediler bir adayın.
Nasıl ulaştınız nereye mail attınız? Dünden beri mailime dönüş sağlanmadı, tarih değişimi için yazmıştım lütfen cevap verir misiniz

Ben de buna attım ama dönmediler :( sanırım tarih konusunda dönüş sağlamıyorlar

@gunes Dediğiniz gibi mail attım cevap geldi. Bu konunun altındaki arkadaşları da bilgilendireyim.

"Değerlendirmeye tabi tutulmayıp sadece ölçüm ile değerlendirmeye tabii olacağınızdan günlük tarzda giyinmeniz sorun teşkil etmemektedir."

Fakat sakal ile gitmemenizi öneririm bir önceki yara izi kontrolünde sakaldan dolayı deri gözükmediği için oraya kontrol edemeyiz dediler ve süreci ertelediler bir adayın.
Ben de buna attım ama dönmediler :( sanırım tarih konusunda dönüş sağlamıyorlar
Mailleri cevaplayan Türk Hava Yolları çalışanlarına buradan selamlarımızı iletelim o halde. :)

• Like
Tepkiler: shfiemz ve Ms23
belge görüntülenemedi maili geldi sgk ve askerlik mail gelir gelmez hemen yükledim ancak hala mail gelmedi acaba mail yoluyla iletişime geçmelimiyim

belge görüntülenemedi maili geldi sgk ve askerlik mail gelir gelmez hemen yükledim ancak hala mail gelmedi acaba mail yoluyla iletişime geçmelimiyim
Ne olur ne olmaz yazın bence, bazılarına mail gitmemiş endişe edicek bir durum yok fakat garantiye alın bence

sağlık kontrolu için nasıl bir kıyafet giymek doğru olur bilen var mı ?

• Like
Tepkiler: Olric
hocam çok teşekkürler cevap için. Peki sağlık sonuçları ortalama kaç gün içinde açıklanır biliyomusunuz ?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.