Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Evet ve 3 kilo fazlam var maalesef bu bekleme sürecinde biraz aldım, süre verirler mi acaba bilmiyorum

Herkes bu hafta için mi mail aldı acaba? Bana belge tesliminden sonra herhangi bir mail gelmedi. Parça parça çağırılıyor olabilir mi?

Ben de gerek var mı bilemedim sonuçta mülakata gitmiyoruz günlük giyinebiliriz (kurumsal tarzı) , bir de siz hangi tarih için davet aldınız acaba? Ben 18.06.2025 13.00 tarihinde aldım. Tarih değişimi için mail attım hala dönmediler.
tarih değişimi için ben de mail attım ama ne yazık ki bana da dönmediler

Ben de gerek var mı bilemedim sonuçta mülakata gitmiyoruz günlük giyinebiliriz (kurumsal tarzı) , bir de siz hangi tarih için davet aldınız acaba? Ben 18.06.2025 13.00 tarihinde aldım. Tarih değişimi için mail attım hala dönmediler.
Perşembe gününe kabin için dövme yara izi ve ön muayene için planlama maili aldım takım elbiseye gerek varmı ve sakal traşına acaba sence @rsi
ben de yarın 8.30 için davet aldım. ilk mülakat zamanı ordaki bilgilendirmeye yapan beyefendi bu kapıya her gelişiniz sizin referansınız olacak demişti. bu cümleyi baz alarak bakımlı ve şık gitmenin bi zararı olacağını düşünmüyorum.

@gunes Dediğiniz gibi mail attım cevap geldi. Bu konunun altındaki arkadaşları da bilgilendireyim.

"Değerlendirmeye tabi tutulmayıp sadece ölçüm ile değerlendirmeye tabii olacağınızdan günlük tarzda giyinmeniz sorun teşkil etmemektedir."

Fakat sakal ile gitmemenizi öneririm bir önceki yara izi kontrolünde sakaldan dolayı deri gözükmediği için oraya kontrol edemeyiz dediler ve süreci ertelediler bir adayın.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.