Aero

Üye
3 Ocak 2025
14
0
0
DTM'ye 7 nisan sabah 8 de ulaşabilmem için 3 farklı ulaşım aracı ile aktarmalı gelmem gerekiyor. Havalimanı servisini- oradan ring kullanabilir miyim? Daha önce böyle ulaşım sağlayan oldu mu? Servis şoförlerine TGS'de eğitime gidiyorum desem sorun yaratırlar mı?

yer varsa binebilirsiniz ama servise kayıtlı kişiler aracı doldurursa öncelik siz inersiniz

• Like
Tepkiler: Aero
Yenibosna metro durağında inin ordan yürüme mesafesi 10-15 dk ben öyle yapiyorum

• Like
Tepkiler: admin
metroyla gititğinizde zaten dtm durağı var orda inerseniz direkt geçersiniz yenibosnada inmeye gerek yok sol tarafınız dtm karşıya geçip 3-4 yürüyüyorsunuz daha kısa
Ben de çok bilmiyorum bana da öyle demişlerdi ben de öyle gitmiştim ben de sizin dediğiniz gibi yaparım teşekkürler

Ben de çok bilmiyorum bana da öyle demişlerdi ben de öyle gitmiştim ben de sizin dediğiniz gibi yaparım teşekkürler
Bakırköy - İncirli Metrosuna binip 4 durak sonra DTM İstanbul Fuar Merkezi durağı var orda inmiştim evrak teslimi ve mülakata giderken. DTM durağında inince yoldan karşıya geçip binaya doğru yürümek 10 dk felandı. Tabi sizin evden çıkış yeriniz de önemli, belki daha kolay bir yolu vardır.

• Like
Tepkiler: Aero

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.