Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba daha başlamadım pazartesi günü başlıyorum 6-7 ay İngilizce eğitim aldım A2 seviyelerindeyim diye düşünüyorum.Maaş için brüt teklif ediyorlar 70K-80K aralıklarında olabilir ben 5 ay önce teklif almıştım zam yapılmış galiba yeni teklifi görmedim.
Lounge alanlarının düzenini sağlıyorsun genel olarak garsonluk benzeri bi iş ama garson gibi sipariş alma veya sipariş getirme yok sadece boş olan bardak tabakları topluyorsun boş dolapları dolduruyorsun gibi işler ancak tam bir bilgim yok kulaktan dolma bilgiler bunlar haftaya tam olarak öğrenmiş olurum
Lounge alanlarının düzenini sağlıyorsun genel olarak garsonluk benzeri bi iş ama garson gibi sipariş alma veya sipariş getirme yok sadece boş olan bardak tabakları topluyorsun boş dolapları dolduruyorsun gibi işler ancak tam bir bilgim yok kulaktan dolma bilgiler bunlar haftaya tam olarak öğrenmiş olurum
Çok teşekkürler ve başarılar dilerim. Bir şey daha soracağım. Önceden başvurmuştum. Wp üzerinden ing mülakat gibi bişey yaptılar.. Daha sonrasında tekrar bir ing mülakat oluyor mu.
Çok teşekkürler ve başarılar dilerim. Bir şey daha soracağım. Önceden başvurmuştum. Wp üzerinden ing mülakat gibi bişey yaptılar.. Daha sonrasında tekrar bir ing mülakat oluyor mu.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.