Pozisyon veya İlan Adı
İkram Hizmetleri
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Eğitim süreci hakkında biraz bilgi vermek istiyorum.
Toplam 3 gün eğitim var bunlar direkt orada oluyor sahaya inmiyorsunuz sadece dinleyip anlayıp sınav oluyorsunuz.
Çok basit öyle zor bir sınav değil tamamen mantık soruları zaten derste anlatıyor yetkili kişiler.
Çarşamba günü başladı eğitim yarın sonuncu eğitimi alacağız cumartesi ve pazar vardiyaya katılıyoruz sahaya iniyoruz.
Kalabalık olduğumuz için 2 gruba ayrıldık demiştim apron kartlarını alabilmek için KDM dedikleri bir sınava gireceğiz benim grup pazartesi diğer grup Salı günü giriyor bu sınav içinde kolay dediler 1000 kişiden 8-10 kişi falan kalıyormuş. Kalkan kişilerin Toplam 3 kere sınava girme hakkları varmış yine başarısız olunursa başlamadan bitiyor çalışma gönderiyorlar.
Bizden önce 10-15 kişilik bir grubu çağırmışlar egitimleri bitince bizi çağırmışlar anladığım kadarıyla.
Umut vermek gibi olmasın ancak eğitim salonuna yeni kişiler çağrılacak galiba çünkü yarın bizim eğitimi iptal etmişlerdi haftaya perşembeye devam ederiz dediler bugün saat 18 civarında mesaj geldi yarın eğitim salonuna gelin diye.
Pazartesi ve sonrasında yeni kişiler çağrılabilir lakin dediğim gibi bu bilgi değil benim düşüncem.
Umarım haber bekleyen herkese istediği mesaj gelir ve çalışmaya başlarlar.
Hakkımızda hayırlısı olsun.

• Like
Tepkiler: Öylesinebiriisi
Hayır yok.
Ben ekipman için konuşmuştum 2. kez evrak istendiği vakit bölüm değişikliği olacak dediler beveraj oldu.
Eğitim süreci hakkında biraz bilgi vermek istiyorum.
Toplam 3 gün eğitim var bunlar direkt orada oluyor sahaya inmiyorsunuz sadece dinleyip anlayıp sınav oluyorsunuz.
Çok basit öyle zor bir sınav değil tamamen mantık soruları zaten derste anlatıyor yetkili kişiler.
Çarşamba günü başladı eğitim yarın sonuncu eğitimi alacağız cumartesi ve pazar vardiyaya katılıyoruz sahaya iniyoruz.
Kalabalık olduğumuz için 2 gruba ayrıldık demiştim apron kartlarını alabilmek için KDM dedikleri bir sınava gireceğiz benim grup pazartesi diğer grup Salı günü giriyor bu sınav içinde kolay dediler 1000 kişiden 8-10 kişi falan kalıyormuş. Kalkan kişilerin Toplam 3 kere sınava girme hakkları varmış yine başarısız olunursa başlamadan bitiyor çalışma gönderiyorlar.
Bizden önce 10-15 kişilik bir grubu çağırmışlar egitimleri bitince bizi çağırmışlar anladığım kadarıyla.
Umut vermek gibi olmasın ancak eğitim salonuna yeni kişiler çağrılacak galiba çünkü yarın bizim eğitimi iptal etmişlerdi haftaya perşembeye devam ederiz dediler bugün saat 18 civarında mesaj geldi yarın eğitim salonuna gelin diye.
Pazartesi ve sonrasında yeni kişiler çağrılabilir lakin dediğim gibi bu bilgi değil benim düşüncem.
Umarım haber bekleyen herkese istediği mesaj gelir ve çalışmaya başlarlar.
Hakkımızda hayırlısı olsun.
O zaman eğitim bitince çağırıyorlar diyebiliriz

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.