Pozisyon veya İlan Adı
İkram Hizmetleri
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Yani genel olarak onca zaman sonra beklediğim iş olduğu için gayet iyiydi ancak bazı kişiler adını soyadını yazıp imza atmayı beceremediği için 30 dakikalık iş 1 buçuk olmasaydı daha da güzel olacaktı. 😂
Ne yazık ki dışarıda adını soyadını yazmayı, bir mail atmayı bile beceremeyen o kadar çok insan görüyorum ki... Sağlık olsun diyelim...

Peki, sizleri bu süreçte bir güvenlik bilinci sınavı yapıcaklar mı? BEN Tgs de çalıştığım için
Bu sertifikam var bu yüzden soruyorum

Ne yazık ki dışarıda adını soyadını yazmayı, bir mail atmayı bile beceremeyen o kadar çok insan görüyorum ki... Sağlık olsun diyelim...

Peki, sizleri bu süreçte bir güvenlik bilinci sınavı yapıcaklar mı? BEN Tgs de çalıştığım için
Bu sertifikam var bu yüzden soruyorum
Eğitimde birisi daha demişti benim sertifikam var diye eğer varsa yine gidiyorsunuz onaylatıyorsunuz orada denilmişti.

• Like
Tepkiler: Ceydaceren

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.