Pozisyon veya İlan Adı
İkram Hizmetleri
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Sizden ricam bilgi alabilirseniz bize iletebilir misiniz ? Hatta sorma ihtimaliniz varsa evrak teslimi yapıp bekleyen arkadaşlar ne zaman çağırılır diye sorarsanız sevinirim.
Henüz eğitim başlamadı 08:00 da kahvaltı veriliyor.
08:45 de eğitim başlayacaklar denildi.
Söz verilirse sorabilirim tabi.

Henüz eğitim başlamadı 08:00 da kahvaltı veriliyor.
08:45 de eğitim başlayacaklar denildi.
Söz verilirse sorabilirim tabi.
teşekkür ederim. Siz yine bir fırsatını bulup sorabilirseniz buradaki bekleyen arkadaşların sesi olmuş olursunuz. Eğitimde başarılar dilerim. Eğitim sürecini de bizimle paylaşırsanız sevinirim

• Like
Tepkiler: Tmagmesh
Rica ederim.
Eğitim 3 gün sürecek ve cumartesi pazar çalışma olacak denildi.
54 kişi olduğumuz için 2 gruba ayrıldık ve pazartesi ile Salı günü apron kartlarını almak için KDM sınavına gidilecek.
Sınav basit denildi yaklaşık 1000 kişi içinden 8-10 kişi kalmış.
Kalan kişilere 2. Kez sınav ayarlanıyor denildi.
Merak ettiğiniz soruyu sordum ve yine aynı şey söylenildi. ( olumlu olduysanız beklemeleri gerekiyor )

• Like
Tepkiler: mrtcgdm

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.