Pozisyon veya İlan Adı
İkram servis personeli
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Bayramlarda ikramiye vs onlar var sanırım benim de ikram servis personeli bölümü bilgi aldınız mı iş başı içim
Aynen ramazan ve kurban bayramı öncesi yardım var bak ben sana aldığım mesajı atayım

Merhaba,
THY Do & Co İnsan Kaynakları' ndan ulaşmaktayız. Tarafımızda devam eden işe alım süreciniz olumlu ilerlemektedir. Buna bağlı olarak ücret teklifinde bulunmak istiyoruz;
Şu an sunmuş olduğumuz ücret teklifi brüt olarak 56.687,36 TL' dir.
Do & Co genelinde bütün ücret türlerinde brüt üzerinden çalışmaktayız, ilettiğimiz rakam net değil brüt rakamdır. Buna ek olarak işe başlayacağınız pozisyon sendika kapsamında olduğu için sendika üyelik işlemlerinizi tamamladıktan sonra;
3 ayda bir çift maaş,
yılda 2 defa bayram yardımı,
vardiya sistemine göre vardiya primi ve her ay brüt üzerinden 2.684,19 TL sosyal yardım desteği alıyorsunuz.
Ayrıca Ocak ve Temmuz ayları olmak üzere sendikanın yılda iki defa zam dönemi bulunmaktadır.
Sendikaya üye olacağınız için de her ay bir günlük ücretiniz sendika aidatı olarak maaşınızdan kesilecektir.
Bütün bunlar kapsamında yapmış olduğumuz teklif sizin için uygun mudur?

Aynen ramazan ve kurban bayramı öncesi yardım var bak ben sana aldığım mesajı atayım

Merhaba,
THY Do & Co İnsan Kaynakları' ndan ulaşmaktayız. Tarafımızda devam eden işe alım süreciniz olumlu ilerlemektedir. Buna bağlı olarak ücret teklifinde bulunmak istiyoruz;
Şu an sunmuş olduğumuz ücret teklifi brüt olarak 56.687,36 TL' dir.
Do & Co genelinde bütün ücret türlerinde brüt üzerinden çalışmaktayız, ilettiğimiz rakam net değil brüt rakamdır. Buna ek olarak işe başlayacağınız pozisyon sendika kapsamında olduğu için sendika üyelik işlemlerinizi tamamladıktan sonra;
3 ayda bir çift maaş,
yılda 2 defa bayram yardımı,
vardiya sistemine göre vardiya primi ve her ay brüt üzerinden 2.684,19 TL sosyal yardım desteği alıyorsunuz.
Ayrıca Ocak ve Temmuz ayları olmak üzere sendikanın yılda iki defa zam dönemi bulunmaktadır.
Sendikaya üye olacağınız için de her ay bir günlük ücretiniz sendika aidatı olarak maaşınızdan kesilecektir.
Bütün bunlar kapsamında yapmış olduğumuz teklif sizin için uygun mudur?
Bana gönderilen teklif içeriğinde bu bilgiler yok sendika ile ilgili hiç bir bilgi yok benim çalışacağım pozisyon sendika kapsamı dışında kalıyor olabilir mi ?

Sana gelen mesajı at bakayım reis hangi bölüm senin cip servis elemanı mı
Bana mail attılar İngilizce bir sözleşme ve kabul ederseniz imzalayıp gönderin dediler ben imzaladım gönderdim.Tam olarak detaylarını paylaşmıyım ama şöyle bir teklif özel sağlık sigortası var ,brüt maaş şu kadar 12 maaş olacak,3 aylık kıdem süresinden sonra CED bilet ve 1 yıl çalıştıktan sonra yıllık izin hakkın var gibi bir teklif

Bana mail attılar İngilizce bir sözleşme ve kabul ederseniz imzalayıp gönderin dediler ben imzaladım gönderdim.Tam olarak detaylarını paylaşmıyım ama şöyle bir teklif özel sağlık sigortası var ,brüt maaş şu kadar 12 maaş olacak,3 aylık kıdem süresinden sonra CED bilet ve 1 yıl çalıştıktan sonra yıllık izin hakkın var gibi bir teklif
Benim de aynı şekilde en kısa sürede başlangıç için haber alırız inşallah

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.