Pozisyon veya İlan Adı
İkram servis personeli
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Evet Antalya Doco ama referanslıyım daha çok aranmayan varmış gittiğimde 20 25 kişi falan vardı bi kaçı aşçı 3 5 temizlikci 10 13 de ikram işçisi vardı arada arananlarda tamamen şans araya kaynayan aranan
Aşçı yardımcısı pardon
Ayrıca sevgili memurlarımız 10 günlük tatilinden dönüp hesaplayamadıkları Metropol paralarını bekliyoruz 2 gündür ve ne tesadüftür dün akşam arkadaşlar su ihtiyacımız için dolaplara yemek koymayın mesajları geldi şeflerden
senin yaş kaç ne zaöan girdin

3 aydır haber bekliyoruz çağıracaklar diye çağırırlarsa hemen gidicem ama sözleşmede yazan maaş harici ne hakları var bilmiyorum Do&co Cip ikram personeli için geçerli mi 3 ayda 1 çift tam olarak haklarını bilmiyorum bilginiz varsa paylaşır mısınız

3 aydır haber bekliyoruz çağıracaklar diye çağırırlarsa hemen gidicem ama sözleşmede yazan maaş harici ne hakları var bilmiyorum Do&co Cip ikram personeli için geçerli mi 3 ayda 1 çift tam olarak haklarını bilmiyorum bilginiz varsa paylaşır mısınız
Sen garson diye mi giriyorsun cip loung garsonu

TGS ye uğrama heryer buradan iyi o kadar söyleyebilirim

Teklif formu iletmemişler miydi orada yazıyor. Ne zaman evrak teslim ettiniz ikya
Ben 12 Martta evrakları teslim ettim.Teklif formunda Lounge servis görevlisi olarak ve 12 ay maaş olarak yazıyo benim öğrenmek istediğim galiba sendika tarafından sağlanan haklar varmış iş başı yaptıktan sonra bilgisi veriliyo o haklar neler bu hakları bilen ,tanıdığı olan biri veya daha önce çalmış olan varsa bilgilendirirse sevinirim

Ben 12 Martta evrakları teslim ettim.Teklif formunda Lounge servis görevlisi olarak ve 12 ay maaş olarak yazıyo benim öğrenmek istediğim galiba sendika tarafından sağlanan haklar varmış iş başı yaptıktan sonra bilgisi veriliyo o haklar neler bu hakları bilen ,tanıdığı olan biri veya daha önce çalmış olan varsa bilgilendirirse sevinirim
Yazdım ya üstte ocak ve temmuz zam 3 ayda bir çift maaş gece çalışırsan vardiya primi 2.5 lira sosyal destek maaşın üstüne sendika üyesisin diye de her ay 1 yewmiye sendika kesiyo

Bayramlarda ikramiye vs onlar var sanırım benim de ikram servis personeli bölümü bilgi aldınız mı iş başı içim

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.