Pozisyon veya İlan Adı
İkram servis personeli
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Merhaba

Herhangi bir gelişmesi olan yada bilgi alan var mı
Bilgi yok ama tgs ciler aranmış Antalya için konuşuyorum onlara olumlu diye bilgi gitmemişti ama heralde öyle yazıyorlar ondan dolayı bayram öncesi arayıp hala calıscskmısınız falan demişler haziran başı evrak listesi atcaz 2. Haftası başlıyorsunuz yazmışlardı Doco olumlu mesajı attığı için direk bayram sonrası hafta içi arayıp evrak isteyebilirler tgs aradıysa demekki uçuş artışları kesinleşmiş Antalya için tabi İstanbul’u bilmiyorum onlar baştan evrak falan veriyorlar heralde Antalya son anda

• Haha
Tepkiler: can00
Bilgi yok ama tgs ciler aranmış Antalya için konuşuyorum onlara olumlu diye bilgi gitmemişti ama heralde öyle yazıyorlar ondan dolayı bayram öncesi arayıp hala calıscskmısınız falan demişler haziran başı evrak listesi atcaz 2. Haftası başlıyorsunuz yazmışlardı Doco olumlu mesajı attığı için direk bayram sonrası hafta içi arayıp evrak isteyebilirler tgs aradıysa demekki uçuş artışları kesinleşmiş Antalya için tabi İstanbul’u bilmiyorum onlar baştan evrak falan veriyorlar heralde Antalya son anda
Doco ortalama aylık 90?000 100.000 veriyor TGS aylık Max 42 neden TGS ? Ayrıca iş yükü TGS için konuşulmaz bile Antalya için özellikle

Doco ortalama aylık 90?000 100.000 veriyor TGS aylık Max 42 neden TGS ? Ayrıca iş yükü TGS için konuşulmaz bile Antalya için özellikle
Doco al sana kuru maaş 100 mi diyor kanka mesaileri ödüyor beni bayramın son günü aradılar okeyledım maaş teklifi geldi onay için brüt 58 temmuzda Bidaha zam sendlika 6 ayda bir veriyormuş+ 2.5 sosyal yardım vardiya primi + mesailer 3 ayda bir çift maaş yazıyordu 90 100 dediğin sezonda bence geçen sene çok mesai yapanların aldığıdır bu sene temmuz zammı da gelince 115 120 yi bulur ama ful mesaiyle yatarak vermiyor adam o parayı bide tgs daha öı ağır Doco dan iş yükü olarak

Doco al sana kuru maaş 100 mi diyor kanka mesaileri ödüyor beni bayramın son günü aradılar okeyledım maaş teklifi geldi onay için brüt 58 temmuzda Bidaha zam sendlika 6 ayda bir veriyormuş+ 2.5 sosyal yardım vardiya primi + mesailer 3 ayda bir çift maaş yazıyordu 90 100 dediğin sezonda bence geçen sene çok mesai yapanların aldığıdır bu sene temmuz zammı da gelince 115 120 yi bulur ama ful mesaiyle yatarak vermiyor adam o parayı bide tgs daha öı ağır Doco dan iş yükü olarak
Siizn antalya doco mu

TGS sana aylık 32000 veriyor 3 ayda bir ikramiye ile enflasyonda hesaplarsan 35.000 maksimum her 3 ayda bir enflasyonunu ona göre hesapla mesai yaptırmıyor hiçbir şekilde şoför isen yeni giren şoförleri şoförlük yaptırmadan kullanıyor sendikan yok bana kalırsa önümüzdeki 3-4 yıl kimseye kadro da yok vardiya primin yok TGS de zam iptal 12.5 zam geldi ocakta o kadar doco da sözleşme 9 aylık biliyorum her türlü TGS de kazanacak oldugun 2.5 yıllık parayı doco da 9 ayda alır cikarsin üstüne belki kadroya kalırsın tertemiz

Kadroya kalırsan sendikan var sonuçta ambarda çalışan insanların yüzde 60'ı 70'i üniversite mezunu ama kimse okuduğu üniversitenin parasını alamıyor başkası alıyor bunun üzerine çok fazla mobing var aldığım maaşları görüyorsun zaten özellikle Antalya sıcağında zaten iş yükünü saymıyorum bile gelin çalışın bir gün sonra zaten çıkarsınız

Kadroya kalırsan sendikan var sonuçta ambarda çalışan insanların yüzde 60'ı 70'i üniversite mezunu ama kimse okuduğu üniversitenin parasını alamıyor başkası alıyor bunun üzerine çok fazla mobing var aldığım maaşları görüyorsun zaten özellikle Antalya sıcağında zaten iş yükünü saymıyorum bile gelin çalışın bir gün sonra zaten çıkarsınız
Ayrıca sevgili memurlarımız 10 günlük tatilinden dönüp hesaplayamadıkları Metropol paralarını bekliyoruz 2 gündür ve ne tesadüftür dün akşam arkadaşlar su ihtiyacımız için dolaplara yemek koymayın mesajları geldi şeflerden

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.