Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İnsan kaynaklarıyla geçen hafta konuştuğumda olumlusunuz bekleyin dendi. Genel olarak bakıldığında savaş durdu yakıt fiyatları düştü daha önemlisi doco çok büyğk yatırım aldı ve günlük 500 bin kişiye ikram hizmeti sağlicaklarını söylediler kısacası önümüzdeki süreçte alım yapıcaklar yeni binalarıda yapılıyor. Alım olucaktır ama ne zaman belli değil
İnsan kaynaklarıyla geçen hafta konuştuğumda olumlusunuz bekleyin dendi. Genel olarak bakıldığında savaş durdu yakıt fiyatları düştü daha önemlisi doco çok büyğk yatırım aldı ve günlük 500 bin kişiye ikram hizmeti sağlicaklarını söylediler kısacası önümüzdeki süreçte alım yapıcaklar yeni binalarıda yapılıyor. Alım olucaktır ama ne zaman belli değil
Ben havalimanında çalışıyorum şuan yan tarafında inşaat yapılıyor. Kasım ayında bütğn faliyetleri iga çekiliceği açıklandı aralıktada büyük bir yatırım aldı ve üretimi 500 bin kişiye çıkıcağını söylediler. Uzun lafın kısası adamlar kapasiteyi büyütüyor. Savaş nasıl etkiledi süreç ne durumda bilmiyorum. Ben konuştuğumda bekleyin haber vericez denildi. Bu 3 gün olur 3 ay olur bilmiyorum
Tarih vermediler ama ek olarak şunu söylim. Savaş durduktan hemen sonra geçen pazartesi ve sonraki 2-3 gün doconun taşeronu basamak arka arkaya ilan atı. Taşeron tarafında sağlam alım var kendi bünyesi beklemede. Orda taşeron ekibşne sorduğumdada doco savaş yüzğnden alımı durdurdu ne zaman başlar bilmiyoruz dendi
Esenlikler.
İkram servis şeflerinden birisiyle konuştum yakın zamanda ve bulaşıkhane bölümündeki çalışanlarını diğer bölümlere dağılacağını bulaşıkhanenin ise komple günlük çalışan kişilere devam ettirileceğini söylemişti.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.